Du kan vælge, hvordan videostreams vises under et møde ved at vælge en af layoutmulighederne. Layoutet, der vises, afhænger af din enhed og af antallet af skærme i din opsætning. Layouts ændres også, når nogen deler indhold i et møde.

Denne artikel beskriver, hvordan layouts vises efter antallet af skærme i din opsætning, og om der er delt indhold eller ej.

Når du ringer op til et Webex-møde fra en Cisco-enhed, får du vist en Layout-knap på din berøringscontroller eller integreret touch-skærm. Tryk på den åbner en menu, og du kan vælge forskellige layouts.

Læs mere

Denne artikel indeholder beskrivelser af, hvordan hvert layout ser ud som standard, og hvornår hvert layout er tilgængeligt for dig. Der er to funktioner, du kan aktivere og deaktivere fra menuen Layout, som kan forbedre dit valgte layouts udseende og optimere skærmpladsen. Se disse artikler for at få flere oplysninger: Folk fokuserer på board-, bord- og lokaleserierne og Skjul ikke-video deltagere i møder .

Nedenfor kan du finde ud af, hvordan hvert layout vises på enkelte skærmopsætninger: kun med deltagere og med delt indhold. Dette gælder for enheder i board-, skrivebords- og rumserien.

De samme layouts er også tilgængelige under Cisco Webex videointegration for Microsoft Teams-opkald på en enkelt skærm.

Enkeltskærmslayouts - kun deltagere

Gitter

Dette layout viser et gitter med op til 5x5 deltagere. Gitter er standardlayoutet for enkelte skærme. Her er et eksempel på Gitter for et lokalesæt:



Sorteringsrækkefølgen for deltagerminiaturebilleder er baseret på talerhistorikken. De seneste aktive talere er synlige.


Hvis du bruger gitterlayout, og du slår til/fra lukkede tekster, viser dit layout automatisk maksimalt 9 deltagere i et 3x3-gitter.

Fokus

Fokus viser en video i fuld skærm af aktiv taler og bruges i møder mellem to personer. Her er et eksempel på Fokus for en Board Pro:



Stak

I dette layout vises op til 6 miniaturebilleder af deltagerne over aktiv taler. Her er et eksempel på Stak for en Board Pro:



-aktiv taler ændres dynamisk.

Prominent

Fremstående viser aktiv taler øverst til venstre på skærmen, med andre deltagere placeret på tværs af bunden og ved siden af til højre.

Her er et eksempel på Fremstående for et rumsæt:



Layout med enkelt skærm - delt indhold

Stak

I Stak layout vises indholdet på hovedskærmen med op til 6 deltagere i miniaturebilleder hen over toppen. Stak er standardlayoutet for enheder med enkelt skærm, når indhold deles. Her er et eksempel på Stak for en Board Pro:



Fokus

Fokus viser kun indhold, og der vises ingen deltagere på skærmen. Her er et eksempel på Fokus for et rumsæt:



Hvis en person begynder at dele indhold, skifter din enhed automatisk til Stak, hvilket er standardlayoutet for møder med delt indhold. Du kan stadig skifte til et andet layout, som derefter viser deltagere og indhold.


Når du selv har valgt et andet indholdslayout, skifter din enhed automatisk til dette layout i stedet for Stak, næste gang nogen begynder at dele.

Hvis du minimerer indhold til et miniaturebillede, indholdsdeling stopper, går deltagerne tilbage til det sidste layout, de var i.

Svævende

Flydende viser kun indhold og den aktiv taler . Andre deltagere vises ikke på skærmen. Den aktiv taler 'flyder' oven på indholdet, og på en bord- eller boardenhed kan du flytte den rundt til forskellige placeringer på din skærm.

Her er et eksempel på Flydende for et lokalesæt:



Side om side

Side om side-layout er kun tilgængeligt for valg i møder, hvor en person deler indhold. Den viser indhold i venstre side af skærmen og deltagere til højre. Afhængigt af din enhed og mødets størrelse kan deltagerne til højre blive vist i det layout, du brugte, før indholdsdeling startet.

Her er et eksempel på Side om Side for en Board Pro:



Prominent

Afhængigt af din enhed og størrelsen på det møde, du er i, kan Fremstående også være tilgængelig.Fremstående viser det delte indhold øverst til venstre på skærmen, med deltagere placeret på den anden side af bunden og ved siden af til højre.

Her er et eksempel på Fremstående for et rumsæt:



Nedenfor kan du finde ud af, hvordan hvert layout vil se ud på enheder i Room-serien i en opsætning med to skærme.

Se fanen Tredjepartsenheder for oplysninger om layouts på eksterne enheder med dobbelt skærm.

Layout med to skærme – kun for deltagere

Gitter

Gitter Layoutet på enheder med to skærme viser et gitter med op til 12 deltagere på hver skærm. Gitter er standardlayoutet på enheder med to skærme.




Hvis du bruger gitterlayout , og du slår til/fra på lukkede tekster, viser hver skærm automatisk op til 9 deltagere i et 3x3-gitter.

Fokus

I den Fokus layout på en enhed med to skærme, vises video i fuld skærm af de to mest aktive højttalere - en aktiv taler på hver skærm. Aktive talere ændres dynamisk.



Stak

I dette layout vises den aktiv taler i fuld skærm til venstre. Op til 25 andre deltagere vises i et gitter til højre.



-aktiv taler ændres dynamisk.

I Fremtrædende layout vises den aktiv taler på den højre skærm, og afhængigt af din enhed kan op til 25 andre deltagere i et gitter på den venstre skærm. -aktiv taler ændres dynamisk.

Prominent

Layout med to skærme – delt indhold

Gitter

Gitter Layoutet på enheder med to skærme viser et gitter med op til 25 deltagere på venstre skærm og indhold til højre. Gitter er standardlayoutet på enheder med to skærme.



Fokus

I den Fokus layout på en enhed med to skærme, vises video i fuld skærm af den aktiv taler på venstre skærm og indhold til højre.



Stak

I dette layout vises op til 6 miniaturebilleder af deltagerne over den aktiv taler på den venstre skærm, og indholdet vises i fuld skærm til højre.



Prominent

Fremtrædende viser den aktiv taler i den øverste venstre del af den venstre sideskærm, med andre deltagere placeret på tværs af bunden og ved siden af. Indhold vises i fuld skærm til højre. -aktiv taler ændres dynamisk.



Cisco -enheder, der understøtter tre skærme, har altid én skærm reserveret til indhold. De deltagende layouts, der er tilgængelige på de to andre skærme, er de samme som beskrevet for opsætninger med dobbelt skærm. Alt indhold, som deles, vises på den tredje skærm; Hvis der ikke deles noget indhold, vil det tredje skærmbillede være tomt.

Panoramisk


Layoutet På afvisning er kun tilgængeligt for rumplan og rum 70Enheder.

I "Påvisningstilstand" bruges to af kameraets telelenser samtidig til at oprette en bred kameravisning. Dette udshjælpe layout vises på de to hovedskærme og er det eneste layout, der er tilgængeligt i møder mellem to lokalesystemsystemer.



I alle andre mødescenarier understøttes layoutet Afskærm ikke, og du kan vælge et layout, der er tilgængeligt for opsætninger af dobbeltskærm.

Cisco TelePresence IX5000-serien tilbyder 4K Ultra High Definition (UHD) kameraklynge, tre højdefinitions-70-" (CMR) skærme, højkompet lyd og video og detaljerede samarbejdsværktøjer for at samle personer, som om de blot var på tværs af tabellen. Denne serie omfatter det enkelt række- og IX5000-system med seks pladser samt IX5200-systemet med to rækker og 18 pladser.

Overlejring

Overlejringslayoutet viser en fuldskærmsvideo af de mest aktiv taler sammen med miniaturebilleder af deltagere, der er overlejret i bunden af aktiv taler vindue.

Generisk tredjeparts SIP og H.323-videokonferencesystemer, der ringer op til et Webex-møde, kan drage fordel af de samme videostreamlayouts, der deles af Board-, Desk- og lokaleseriesenheder. Du kan skifte layout med DTMF 2 og 8.

Se fanen Enkelt skærm for oplysninger om, hvordan hvert layout vises på en tredjepartsenhed.

Når du deler indhold, viser tredjepartssystemer, der bruger to skærme, indhold på den anden skærm. Deltagervideo vises på hovedskærmen som i en enkeltskærmsopsætning .

Hvis der ikke deles noget indhold, vises deltagervideoen på hovedskærmen, og den anden skærm vil være tom.