Prije nego što počnete

Možda nećete vidjeti mogućnost Nazovi me, ovisno o planu web-exa i vrsti sastanka kojem se pridružujete.

1

Kada kliknete Pridruži se u pozivnici e-poštom, odaberite mogućnosti audioveze.

2

Odaberite Nazovi me i unesite ili odaberite telefonski broj, uključujući pozivni broj, na koji želite da vas Webex nazove.

Ako više volite da vas Webexnazove na interni broj na korporativnoj web-lokaciji, odaberite strelicu, potvrdite okvir Nazovi me na interni broj, a zatim unesite interni broj. Ova je mogućnost dostupna samo ako je administrator Webexa omogućio povratni poziv na interne brojeve.


 
Da biste se sljedeći put jednostavno povezali sa zvukom, spremite svoj telefonski broj. Zatim možete odabrati broj umjesto da ga morate unijeti. Odaberite strelicu, odaberite Upravljanje telefonskim brojevima , a zatim slijedite upute za spremanje telefonskog broja.

Prema zadanim postavkama, kada vas sastanak pozove, od vas će se zatražiti da pritisnete 1 na telefonu da biste se povezali sa zvukom. Možete potvrditi okvir Poveži se sa zvukom bez pritiskanja 1 na mom telefonu kako biste se povezali sa zvukom sastanka odmah nakon što odgovorite na poziv s Webexa.

Preporučujemo da ovu opciju držite neoznačenom kako biste spriječili prekide sastanka, kao što je poziv koji ide izravno na govornu poštu.

3

Kada kliknete Uključi se u sastanak , odgovorite na poziv kada telefon zazvoni.

Ako se to od vas zatraži, pritisnite 1 da biste se povezali sa zvukom sastanka.

Pregledajte popis razmatranja za korištenje nazovi me .