Verter og deltakere

Du kan skrive inn en kort videoadresse når du blir med i et møte, webinar eller arrangement fra et videosystem.

Skriv inn < meeting_number >@webex.com

I stedet for gjeldende videoadresseformat: < meeting_number>@< site_name>.webex.com

Når du planlegger eller blir invitert til et nytt møte, ser du den kortere videoadressen i møteinvitasjonen.

Vi vet at du har eksisterende møteinvitasjoner som inkluderer navnet på Webex-nettstedet i videoadressen. Dette formatet vil fortsette å fungere, slik at du ikke trenger å endre noe.

Vi har også standardisert videoadressen for personlige rommøter. Det nye formatet for personlige rommøter er PRIDersonal_oom_>. <site_name>@webex.com. Videoadresser i gjeldende format, <Personal_Room_ID> @<site_name> .webex.com, er fortsatt tilgjengelige for innringing. Det nye formatet vil bli inkludert i nye møteinvitasjoner.

Romsystemer

Romsystemer vil fortsette å fungere med eksisterende møter. Hvis du trykker Bli med i Webex eller Bli med i møte, sendes innringingssifrene fra det gamle eller det nye formatet.

Skype for Business

Den eksisterende deltakelsesmetoden for Skype for Business < meeting_number>.lync@ <site_name>.webex.com vil fortsette å fungere i tillegg til det nye formatet < meeting_number>@webex.com.

Webex-administratorer

Hvis du vil bruke det nye videoadresseformatet, må du endre distribusjonen av Webex Meetings. Se Kort videoadresseformat i distribusjonsveiledningen for webexmøter for bedriftsdistribusjon for videoenhetsaktiverte møter.