Hvor du skal begynne

Anbefalte fremgangsmåter

Det første trinnet for en vellykket overføring fra Webex LTI Legacy til Webex LTI er å opprette en ny, ulikt Webex LTI-registrering.

Når du oppretter en ny Webex LTI-registrering som ikke er likt, kan du:

  • Bli kjent med installasjonstrinnene for Webex LTI.

  • Utforsk funksjonene i Registreringshub , inkludert opprettelse av registrering og administrasjon av innstillinger for hele nettstedet.

  • Forstå forskjellene mellom Webex LTI og Webex LTI Legacy.

Artikler å lese

Les disse artiklene for å hjelpe deg med å opprette en ny Webex LTI-registrering.

Deretter anbefaler vi at du oppretter en koblet Webex LTI-registrering.

En koblet Webex LTI-registrering arver alle dataene og innstillingene fra den koblede Webex LTI Legacy-registreringen den er koblet til. Når du oppretter en koblet registrering, kan elever og lærere gå over fra Webex LTI Legacy til Webex LTI uten å måtte opprette alle møtene, opptakene og mer på nytt.

Noen punkter du må huske på når du oppretter en koblet Webex LTI-registrering:

  • Noen LMS-er, som Blackboard og D2L, tillater bare ett aktivert LTI 1.3-verktøy om gangen. Hvis du hadde opprettet et ikke-tilkoblet Webex LTI-verktøy i disse læringsplattformene, må du deaktivere det i læringsplattformen før du kan opprette den koblede registreringen. Dette er notert i installasjonstrinnene der det er nødvendig.

  • Du kan bare koble en Webex LTI-registrering med en eldre Webex LTI-registrering på det tidspunktet du oppretter Webex LTI-registreringen. Når du har opprettet en ikke-tilkoblet Webex LTI-registrering, kan du ikke gå tilbake og koble den.

  • Koblede registreringer må ha samme Webex-nettsted, LMS og LMS. Registreringshub fyller ut denne informasjonen når du oppretter den koblede Webex LTI-registreringen.

  • Hver Webex LTI Legacy-registrering kan bare kobles til én Webex LTI-registrering.

  • Når den er koblet til, blir Webex LTI Legacy-registreringen skrivebeskyttet, og innstillingene blir delt. Alle innstillingsendringer du gjør i Webex LTI-registreringen, endres også i den koblede Webex LTI Legacy-registreringen.

Artikler å lese

Les disse artiklene for å hjelpe deg med å opprette en koblet Webex LTI-registrering.

Når du har opprettet en koblet Webex LTI-registrering, kan du bli komfortabel med hvordan koblede registreringer fungerer. Vi foreslår at du gjør følgende:

  • Opprett et helt nytt kurs i læringsplattformen, og legg til både Webex LTI- og Webex LTI Legacy-verktøyene.

  • Åpne dette kurset i to separate nettlesere.

    • Pass på at du åpner to separate nettlesere, ikke bare to vinduer i samme nettleser.
  • Start Webex LTI Legacy i emnet i én nettleser, og start Webex LTI i det samme emnet i den andre nettleseren.

  • Opprett et møte i det eldre Webex LTI-verktøyet, og legg merke til at det også opprettes i Webex LTI-verktøyet.

  • Slå på Andre opptak fra Oppsett i Webex LTI-verktøyet, og legg merke til det Andre opptak aktiveres i det eldre Webex LTI-verktøyet også.

Siden de koblede registreringene deler data og innstillinger, gjenspeiles endringene du gjør i den ene, i den andre.

Hvis du åpner det koblede Webex LTI-verktøyet i et emne som allerede bruker Webex LTI Legacy, ser du at alle dataene og innholdet fra Webex LTI Legacy-verktøyet er synlig i Webex LTI-verktøyet.

Selv om elev- og læreropplevelsen ikke er forskjellig mellom Webex LTI og Webex LTI Legacy, er det likevel noen ting du kanskje ønsker å formidle til alle som bruker Webex LTI.

  • Hvis lærerne er ansvarlige for å legge til Webex LTI-verktøyet i kursene sine, må du gi dem beskjed når de bør legge til det nye verktøyet.

  • Hvis du valgte et navn på det nye Webex LTI-verktøyet som er annerledes enn navnet på det eldre Webex LTI-verktøyet, må du fortelle elever og lærere det nye navnet slik at de vet hvor de skal klikke for å starte verktøyet.

Når du har en koblet Webex LTI-registrering, trenger du ikke den originale Webex LTI Legacy-registreringen i læringsplattformen.

Vi anbefaler at du fjerner eller deaktiverer Webex LTI Legacy-verktøyet, slik at lærere ikke ved et uhell legger det til i timene sine, og at elevene ikke ved et uhell starter det.

Fjerning av Webex LTI Legacy-verktøyet i læringsplattformen vil ikke påvirke registreringen i Registreringshub . Registreringen og all tilknyttet informasjon vil fortsatt være tilgjengelig i Registreringshub hvis du noen gang ønsker å aktivere verktøyet på nytt i læringsplattformen.