The Sprievodca IT administrátormi hromadným nasadením aplikácie Cisco Webex Meetings Desktop a nástrojov produktivity pomáha vám a vašej organizácii pochopiť úlohy spojené s inštaláciou aplikácie Webex Meetings Desktop a nástrojov produktivity. Zahŕňa rôzne typy inštalácií vrátane inštalácie na jeden počítač a rozsiahlych inštalácií pomocou servera Microsoft Systems Management Server (SMS).

Ďalšie informácie o aplikácii Cisco Webex Meetings Desktop a nástrojoch produktivity nájdete na Sprievodca IT administrátormi hromadným nasadením aplikácie Cisco Webex Meetings Desktop a nástrojov produktivity.

Koniec podpory pre nástroje Mac Productivity Tools

Konečné vydanie pre Productivity Tools for Mac bude 41,5 as Microsoft plánuje blokovať pluginy založené na vstrekovaní na Mac Výhľad začína v polovici mája. Zákazníci Outlooku so systémom Mac, ktorí chcú používať Webex, by sa mali presunúť na Cisco Webex Scheduler.

Webex Productivity Tools je samostatný balík od počítačovej aplikácie Webex Meetings. Nástroje produktivity už nepodporujú integráciu s IBM Lotus Notes, IBM Sametime, Microsoft Lync, Internet Explorer a Skype for Business od verzie 41.2.