Použite svoj Video Mesh na všetky externé stretnutia Webex

V predchádzajúcich vydaniach ste ovládali používanie Video Mesh pre stretnutia iba pre vaše interné lokality. V prípade stretnutí, ktoré sú hosťované na externých weboch Webex, tieto weby kontrolujú, či Video Mesh môže kaskádovať na Webex. Ak externá lokalita nepovoľovala kaskády Video Mesh, vaše médiá vždy používali cloudové uzly Webex.

S Uprednostňujte video sieť pre všetky externé stretnutia Webex Ak má vaša lokalita Webex dostupné uzly Video Mesh, vaše médiá budú cez tieto uzly prechádzať na stretnutia na externých lokalitách. Táto tabuľka sumarizuje správanie vašich účastníkov, ktorí sa pripájajú k stretnutiam Webex:

Nastavenie je...Stretnutie na internej webovej lokalite Webex s povolenými kaskádami Video MeshStretnutie na internom webe Webex s vypnutými kaskádami Video MeshStretnutie na externom webe Webex s povolenými kaskádami Video MeshStretnutie na externom webe Webex s vypnutými kaskádami Video Mesh
Povolené Médiá používajú vaše uzly Video Mesh. Médiá využívajú cloudové uzly. Médiá používajú vaše uzly Video Mesh. Médiá používajú vaše uzly Video Mesh.
Zakázané Médiá používajú vaše uzly Video Mesh. Médiá využívajú cloudové uzly. Médiá používajú vaše uzly Video Mesh. Médiá využívajú cloudové uzly.

Toto nastavenie je predvolene vypnuté, čím sa zachováva správanie z predchádzajúcich vydaní. V týchto vydaniach váš Video Mesh neprešiel do Webexu a vaši účastníci sa pripojili cez cloudové uzly Webex.

1

V pohľade zákazníka v https://admin.webex.com, ísť do Služby > Hybrid a kliknite Ukázať všetko na karte Video Mesh.

2

Vyberte svoj klaster Video Mesh v zozname a kliknite Upraviť nastavenia.

3

Prejdite na Uprednostňujte video sieť pre všetky externé stretnutia Webex a aktivujte nastavenie.

4

Uložte zmenu.