Brisanje korisnika iz organizacije u Control Hubu
list-menuPovratne informacije?
Kao potpuni administrator, možete izbrisati korisnika. Ovo je korisno ako je, na primer, korisnik napustio vašu kompaniju.

Kada izbrišete korisnika, on se više ne može prijaviti na vašu Vebek veb lokaciju, uklanjaju se sve dodeljene Vebek usluge i uklanjaju se iz svih prostora ili timova u kojima su učestvovali. Bilo koji sadržaj koji su kreirali u razmacima se ne briše, a sadržaj podleže pravilima zadržavanja koju je implementirao svaki vlasnik prostora.

1

Prijavite se u Control Hub, a zatim idite na U pravljanje > Korisnici.

2

Uradite jedno od sledećeg:

  • Izaberite More menu pored korisnika, a zatim izaberite Iz briši korisnika.
  • Izaberite korisnika, a zatim kliknite na A kcije > Izbriši korisnika.

Ako brišete korisniku dodeljen MPP telefon, kada je korisnik izbrisan, telefon se takođe briše i na telefonu se vrši fabrička resetovanja radi brisanja bilo koje postojeće konfiguracije. Ovo važi samo ako je telefon na mreži. Ako je telefon van mreže ili ga ne možete kontaktirati, trebalo bi da ga ručno resetujete na fabrička podešavanja pre ponovne upotrebe. Naučite kako ručno resetovati uređaj na fabrička podešavanja u funkciji Fabrička podešavanja telefona sa Webex Calling više platform i. Nakon resetovanja na fabrička podešavanja, telefon se vraća na ekran aktivacionog koda.

Ako vaša organizacija koristi sinhronizaciju direktorijuma, a vi izbrišete korisničke naloge sa svojihActive Directory, izbrisani korisnici se pojavljuju u kontrolnom čvorištu. Vebek ih označava kao neaktivne i trajno ih briše nakon 7 dana.

Trajno izbrisani korisnici više ne mogu da se prijavljuju na vašu Vebek veb lokaciju, sve dodeljene Vebek usluge se uklanjaju i uklanjaju se iz svih prostora ili timova u kojima su učestvovali. Bilo koji sadržaj koji su kreirali u razmacima se ne briše, a sadržaj podleže pravilima zadržavanja koju je implementirao svaki vlasnik prostora.

  • Ako brišete korisniku dodeljen MPP telefon, kada je korisnik izbrisan, telefon se takođe briše i na telefonu se vrši fabrička resetovanja radi brisanja bilo koje postojeće konfiguracije. Ovo važi samo ako je telefon na mreži. Ako je telefon van mreže ili ga ne možete kontaktirati, trebalo bi da ga ručno resetujete na fabrička podešavanja pre ponovne upotrebe. Naučite kako ručno resetovati uređaj na fabrička podešavanja u funkciji Fabrička podešavanja telefona sa Webex Calling više platform i. Nakon resetovanja na fabrička podešavanja, telefon se vraća na ekran aktivacionog koda.
  • Ova procedura se odnosi samo na Active Directory korisnike koje sinhronizuje Directory Connector. Ne odnosi se na korisnike u direktorijumima u oblaku kao što je AzureActive Directory.

1

Prijavite se u Control Hub i idite na U pravljanje > Korisnici > Iz brisani korisnici.

2

Uradite jedno od sledećeg:

  • Kliknite More menu pored korisnika kojeg želite trajno izbrisati, kliknite na Izbriši trajno, a zatim kliknite na Izbriši da biste potvrdili.
  • Kliknite na Trajno izbriši sve da biste trajno izbrisali sve korisnike na listi.

Da li je ovaj članak bio koristan?
Da li je ovaj članak bio koristan?