Denne funktion er som standard aktiveret. Det er muligt at skjule knappen Deltag i Webex i brugergrænsefladen. Læs artiklen Fjern standardknapper fra brugergrænsefladen for at få flere oplysninger.

1

Tryk på knappen Deltag Webex På startskærmen på din enhed eller touch-controller.

2

Angiv det mødenummer, der er angivet i Webex Meetings-invitationen, og tryk på Deltag for at deltage i mødet. Når du deltager i et møde i et personligt lokale, kan du bruge personens navn eller e-mailadresse til at søge efter vedkommendes personlige lokale. Hvis det er et Webex møde, der er knyttet til et Webex rum, kan du også finde mødeoplysningerne i rummet. Åbn rummet, klik på Møder , og vælg mødet. Detaljerne vises under Mødeoplysninger.


DX-, SX-, MX-serien

Knappen Deltag Webex er ikke tilgængelig på SX10 og SX20, når du bruger dem med en fjernbetjening. I DX-, MX- og SX-serierne skal du trykke på Deltag , når du har indtastet mødeoplysningerne. Når du deltager i et møde i et personligt lokale, kan du bruge personens navn eller e-mailadresse til at søge efter vedkommendes personlige lokale.

Dit personlige lokale er dit eget virtuelle mødelokale, der er åbent hele tiden, ingen reservation nødvendig. Andre kan nemt slutte sig til dig ved hjælp af linket til dit personlige lokale, din e-mail eller dit telefonnummer. Start af et møde i et personligt lokale fra menuen Deltag Webex er kun tilgængelig for enheder i personlig tilstand.

Se her for at få mere at vide om, hvordan du konfigurerer dine præferencer for personligt lokale. Bemærk, at enheden skal genstartes for at afspejle ændringer i det personlige rum.

Når der kun er én deltager, afsluttes mødet efter 30 minutter, hvis der ikke er nogen interaktion.

1

Tryk på Deltag Webex På startskærmen på enheden eller touch-controlleren.

2

Tryk på Start møde.


DX-, MX-, SX-serien
Knappen Deltag Webex er ikke tilgængelig på SX10 og SX20, når du bruger dem med en fjernbetjening. På DX-, MX- og SX-serierne skal du trykke på Start møde.

Når et planlagt møde vises på enheds skærmen, vågner enheden fra standby. Mødet vises 5 minutter før starttidspunktet. Tryk på Deltag for at deltage i mødet. Du kan når som helst deltage i mødet, også selvom mødet allerede er startet.



  • Administratorer kan aktivere tidlig deltagelse , så knappen Deltag er tilgængelig for alle møder, der er planlagt den pågældende dag. Dette er tilgængeligt på delte enheder.

  • Administratorer kan skjule foreløbige møder på delte enheder.

  • Administratorer kan skjule mødeoplysninger , så titlen på mødet er skjult.