1

Klik på Tilslut til videosystemVideo systemsfor at deltage i mødet fra en kompatibel enhed. Appen søger efter videosystemer i nærheden.

2

Hvis appen registrerer videosystemer i nærheden, vil du se en liste over disse enheder. Vælg det videosystem, du vil bruge, på listen.

3

Hvis dit videosystem ikke registreres, skal appen ringe til din enhed. Indtast adressen på videosystemet, og vælg derefter enheden, når den vises på listen. Du kan vælge at oprette forbindelse uden at trykke på 1.

4

Hvis du opretter forbindelse til et cloud-registreret videosystem, der ikke allerede er tilsluttet Meetings-desktopappen, skal du indtaste den kode, der vises på enheden, og derefter klikke på OK.

Appen opretter enten automatisk forbindelse til dit videosystem, eller den ringer til din enhed, når du vælger Deltag i møde.

Næste trin

Windows og Mac: Hvis du kun vil vise video på det tilsluttede videosystem, når der ikke deles indhold, skal du gå til Flere valgmulighederMore optionsi desktop-appen, og slå derefter Vis video på Videosystem til .