AI-produktudvikling

Hver AI-drevet funktion hos Cisco gennemgår en AI-konsekvensanalyse i forhold til vores ansvarlige AI-principper, og overholder den ansvarlige AI-ramme, ud over de eksisterende designprocesser for sikkerhed, beskyttelse af personlige oplysninger og menneskerettigheder.

Databeskyttelse og sikkerhed

Cisco gemmer ikke kundeindtastningsdata efter inferenceprocessen, og den 3. parts modeludbyder, Microsoft, ikke får adgang til, overvåger eller gemmer Cisco-kundedata. Få flere oplysninger om funktionsmæssige dataopbevaringspolitikker i Cisco Trust Portal.

Datakilder til uddannelse og evaluering

Ciscos 3. parts modeludbyder, Microsoft, repræsenterer, at den ikke vil bruge kundeindhold til at forbedre Azure Open AI-modeller, og at den ikke gemmer eller opbevarer Ciscos kundedata i Azure-infrastrukturen.

Sikkerhed og etiske overvejelser

Alle generative AI-funktioner er tilbøjelige til fejl, så Cisco prioriterer indholdssikkerhed for AI-funktioner ved at vælge indholdsfiltrering , der leveres af Azure OpenAI.

Modelevaluering og -præstation

Cisco prioriterer ydeevne og nøjagtighed af AI Assistant ved at involvere mennesker i gennemgangen, test og kvalitetssikring af den underliggende model.