Meddelelser

I stedet for at bruge e-mail arbejder dit team sammen i et samarbejdsrum . Det er der, du har samtaler og kan se noget nyt ved et blik, samt hele historien om gruppesamtalen.

Opkald

Med Webex-appen er dine opkald alle integreret i appen, så du kan ringe til dine kolleger, som du arbejder med, i et rum blot ved at klikke på deres navn eller starte et opkald fra et teamrum, hvor dit team kan deltage . Appen integreres med din virksomheds telefonbog, så du altid har aktuelle kontaktoplysninger, og det bliver let at finde personer, når du kan søge i telefonbogen. Det tager udgangspunkt i at vedligeholde kontaktoplysninger eller finde ud af en persons tilgængelighed. Derudover kan du foretage opkald fra den enhed, der er nemmest for dig: start på din computer, flyt den til en lokaleenhed , eller tag den på din mobil!

Møder

Webex-appen har også dækket dig her. Du kan planlægge opkald med din chef så let, som du kan afholde teammøder . Planlæg dine møder i appen, del dagsordenen på forhånd, oprette forbindelse til videoopkaldet , del din skærm , whiteboard med dit team , og hold derefter diskussionen i området, når opkaldet er afsluttet. Alle de personer, du har brug for, alle deres kontaktoplysninger og alle de filer, du bruger, er tilgængelige i appen. Appen viser alle dine kommende møder, holder styr på, hvem du møder oftest, og har din mødelokale-adresse klar til at sende til alle, du har brug for at tale med.

Deling

Dine rum i Webex-appen gemmer alle de filer, gruppen bruger i den. Folk kan lægge filer ind i rummet. Du kan se eller downloade dem , eller du kan se en liste over alle filerne i rummet med ét klik. Og hvis du ikke er sikker på, hvilket rum en fil blev placeret i, kan du bare søge efter den i appen, og den vil finde den til dig. Og fordi filerne gemmes sikkert i skyen ved hjælp af slutpunkt-til-slutpunkt-kryptering, er de ikke kun sikre, men du behøver ikke længere at bekymre dig om lagerplads.

access space files