Profile

Personindsigtsprofiler er tilgængelige på Webex Meetings-desktopappen, Webex Meetings-webappen, Webex Meetings-appen til Android eller iOS og Webex Webinars. Dit Webex-websted og brugere skal være knyttet til Control Hub eller administreret i Control Hub, med katalogsynkronisering aktiveret.

Personindsigtsprofiler i Meetings og Webex Webinars er tilgængelige for brugere, der deltager i møder eller webinarer på amerikanske klyngewebsteder og er kun tilgængelige på engelsk på nuværende tidspunkt. Brugere, der deltager fra ikke-amerikanske organisationer, kan få adgang til de offentlige personindsigtsprofiler for alle, der er i et møde eller et webinar på et Webex-websted, der har personindsigtsprofiler aktiveret. Denne funktion vil snart blive udrullet til flere enheder og platforme.

Få oplysninger om people insights i det tekniske dokument, People Insights Profiler: Oprettelse af en Oplevelse med menneskeligt samarbejde .

Under et møde eller webinar skal du vælge Få mere at vide om denne deltager Learn more about this participantved siden af personens navn i deltagerpanelet eller i deres miniaturevideo.

Participant panel

Hvis deltagerpanelet er skjult, skal du vælge Deltagere Deltagere for at vise det.

For at se din egen profil skal du vælge Vis min People Insights-profil ved siden af Vis min People Insights-profil dit navn i panelet Deltagere .

En profil er ikke tilgængelig til at se, hvis nogen har skjult deres profil, hvis der ikke er nok offentlige oplysninger til rådighed, og en person ikke har oprettet sin egen profil, eller hvis du ikke har deltaget i mødet fra Meetings-desktop-appen eller fra Meetings-appen til Android eller iOS.