- Hjem
- /
- Artikel
Webex-app | Slet et mellemrum
Mens du bruger Webex-appen, kan det være en god idé at slippe af med en forældet eller unødvendig enkeltstående plads, hvis det er et teamområde, skal du først fjerne det fra teamet. Et rum slettes, når alle medlemmer forlader det, inklusive dig. Folk kan vælge at forlade, eller du kan fjerne personer, hvis du er moderator, eller pladsen ikke er modereret.
Rumindhold
Når et mellemrum er slettet, slettes alle meddelelser og delte filer også. Hvor længe indholdet gemmes, og hvornår det slettes, er baseret på organisationens pladspolitik.
Til moderatorer
For at slette et mellemrum skal alle medlemmer have forladt. Hvis du er den sidste moderator af et teamområde, er muligheden for at forlade rummet deaktiveret. Du skal først enten moderere rummet eller promovere en anden til at moderere det.
| 1 |
Gå til Besk eder
|
| 2 |
Højreklik på hver persons navn, og vælg Fjern fra mellemrum. |
| 3 |
Klik på Mell emrumsoplysninger
|
| 1 |
Vælg rummet, gå til aktivitetsmenuen |
| 2 |
Gå til aktivitetsmenuen |
| 1 |
Gå til Besk eder
|
| 2 |
Klik på ved siden af hver persons navn |
| 3 |
Klik på Vis rumindstillinger
|