Rumindhold

Når et rum er slettet, slettes alle meddelelser og delte filer også. Længden på den tid, indholdet gemmes for, og når det slettes, er baseret på din organisations rumpolitik.

For moderatorer

For at slette et rum skal alle medlemmer have forladt det. Hvis du er den sidste moderator for et teamrum, deaktiveres muligheden for at forlade rummet. Du skal først fjerne moderation af rummet eller forfremme en anden person til at moderere det.

1

Gå til Meddelelser, vælg rummet, og klik på Personer .

2

Højreklik på hver persons navn, og vælg Fjern fra rum.

3

Klik Rumoplysninger, og vælg Forlad rum.

1

Vælg rummet, gå til aktivitetsmenuen , og vælg Personer . Tryk derefter på hver persons navn, og tryk på Fjern fra rum.

2

Gå til aktivitetsmenuen , vælg Info , og vælg derefter Forlad.

1

Gå til Meddelelser, vælg rummet, og klik på Åbn aktivitetspanel.

2

Ved siden af hver persons navn skal du klikke på og derefter vælge Fjern fra rum .

3

Klik på Vis rumindstillinger, og vælgForlad rum.