Uparivanje slušalica za goste

S osnovom ožete upariti do tri slušalice za goste. Slušalice zadržavaju sve postavke za ugađanje ili glasnoću. Slušalice za goste su prema zadanim postavkama stišane kad se upare. Primarne slušalice reproduciraju zvučnu indikaciju kada se slušalica za goste pokušava upariti. Primarne slušalice moraju potvrditi slušalicu za goste u roku od 10 sekundi. Drugi ton reproducira se kada primarna slušalica prihvati gosta u konferenciju. LED lampica izvorne osnove slušalice za goste bljeska bijelo za prikaz da nema uparenih slušalica.

 

Kada se slušalica za goste pokuša upariti, primarne slušalice ne mogu prihvaćati dolazne pozive dok ne prihvati ili odbije slušalica za goste na osnovi.

Prije nego što počnete

Primarne slušalice moraju biti već uparene s bazom.

 

Provjerite je li vaš telefon za slušalice 2.1 (1) ili noviji. Dodatne informacije o nadogradnji firmvera slušalice potražite u odjeljku Nadogradnja serije Cisco Headset 500.

1

Slušalice smjestite u utor na osnovi.

2

Press pozivGumb poziva Na primarnoj slušalice kako bi se omogućila pridruživanje slušalici.

3

Pritisnite tipku muteGumb za isključivanje zvuka Na slušalici za goste kako bi se pridružio razgovoru.

Poništavanje uparivanje slušalica za gosta

Možete odpariti slušalice za goste iz primarne baze.

Izvršite jednu od sljedećih radnji:

  • Pritisnite i držite pozivGumb poziva Na slušalici za goste dok ne čujete ton.
  • Stavite primarne slušalice na osnovu. Sve slušalice za goste će se odspojiti.

Promjena primarne uparene slušalice

Primarne slušalice možete promijeniti na standardnoj ili višestrukoj osnovi. Kada se nova slušalica uparuje, prethodna primarna slušalica reproducira ton i rasparuje se iz osnove.
1

Na novim slušalicama držite isključivanje zvukaGumb za isključivanje zvuka Na pet sekundi dok se slušalice brzo ne izmjenjuje crveno i bijelo.

2

Slušalice smjestite na osnovu.


 

Možete preskočiti korak jedan ako moć ciklus baze s novim slušalice sjede u kolijevci.

UNPAIR svoje primarne slušalice iz svoje baze

Možete odrediti nove primarne slušalice i prisiliti stare slušalice na rasparivanje iz osnove. To je korisno u slučaju da ne možete pronaći primarne slušalice i isključiti ih.

 

Ne možete raspariti primarne slušalice ako imate aktivan poziv ili ste u načinu za konferenciju.

1

Na novim slušalicama držite isključivanje zvukaGumb za isključivanje zvuka Na pet sekundi. LED lampice slušalica naizmjenično su crvene i bijele.

2

Slušalice smjestite na osnovu. Osnova određuje nove slušalice kao primarne slušalice i rasparuje se sa starim slušalicama.

Stare primarne slušalice reproduciraju indikaciju kada se raspare s osnove.