Probni sastanak se izvodi na platformi za sastanke Webex Suite. Za više informacija pogledajte, Webex aplikacija| O platformi za sastanke Webex Suite .
1

Idite na https://www.webex.com/test-meeting.html.

2

Unesite svoje ime i adresa e-pošte, a zatim kliknite Pridružite se .

3

Ako još nemate instaliranu aplikaciju, od vas će se tražiti da kliknete datoteku za instalaciju. U operativnom sustavu Windows kliknite na Webex.exe. Na Macu kliknite Webex Installer.dmg.


 

Instalirajte aplikaciju za radnu površinu kako biste doživjeli iskustvo sastanka sa svim značajkama. Ako ne upotrebljavate Mac ili računalo s operativnim sustavom Windows ili ne možete instalirati aplikacije, ne brinite. I dalje se možete pridružiti izravno iz web-preglednika klikom na Pridruži se iz preglednika.

4

Zatim odaberite na koji način želite čuti sve sudionike sastanka.

pridružite se testnom sastanku
  • Računalni zvuk (zadano) – koristite svoje računalo sa slušalicama ili zvučnicima.
  • nazovi me —Unesite telefonski broj, uključujući pozivni broj, na koji želite da vas Webex nazove.

    Provjerite Povežite se na audio bez pritiskanja 1 za povezivanje sa zvukom sastanka odmah nakon što odgovorite na poziv iz Webex. U suprotnom, od vas će se tražiti da pritisnete 1 na svom telefonu za povezivanje na audio.

    Aplikacija vas nazove nakon što kliknete Pridružite se sastanku .

  • Javite se —Ako više volite koristiti svoj telefon za audio, javite se kada sastanak započne. Popis globalnih brojeva za poziv dostupan je nakon što se pridružite sastanku. Odaberite ovu opciju ako je vaša internetska veza spora.
  • Nemojte se spajati na audio —Koristite ovu opciju kada se trebate pridružiti sastanku i podijeliti sadržaj, a ne trebate zvuk. Na primjer, u sobi za sastanke ste sa svojim timom ili nekim već povezanim sa sastankom putem videouređaja.
5

Ako se želite pridružiti s isključenim mikrofonom, kliknite Isključi zvukUtišaj .

Vidjet ćete Uključi zvuk kada je mikrofon isključen. Kada želite govoriti, kliknite Uključi zvuk Uključi zvuk.

6

Ako se želite uključiti u sastanak s isključenim videozapisom, kliknite Zaustavi videozapis Zaustavi videoprijenos.

vidišZapočni videoprijenos kada je vaš video isključen. Kada želite prikazati videozapis, kliknite Započni videozapis Započni videoprijenos .

7

(Izborno) Ako niste isključili svoj videozapis u prethodnom koraku i želite koristiti virtualnu pozadinu, kliknite Video opcije i odaberite pozadinu.

8

Kliknite na Pridruži se sastanku.

9

Kliknite OK kada vidite poruku da domaćin nije na sastanku.

10

Isprobajte dostupne opcije.

11

Kada završite, kliknite Napusti sastanak , a zatim odaberite Napusti sastanak .