Probni sastanak se pokreće na platformi za sastanke Webex Suite. Više informacija potražite u aplikaciji Webex o | platformi za sastanke platforme Webex Suite.
1

Idite na https://www.webex.com/test-meeting.html.

2

Unesite svoje ime i prezime e-adresa, a zatim kliknite na "Pridruži se".

3

Ako još uvek nemate instaliranu aplikaciju, od vas će se zatražiti da kliknete na datoteku instalacionog programa. U operativnom sistemu Windows kliknite na Webex.exe. Na računaru Mac kliknite na dugme Webex Installer.dmg.


 

Instalirajte aplikaciju za radnu površinu da biste imali iskustvo sastanka sa svim funkcijama. Ako ne koristite Mac ili Windows računar, odnosno ako ne možete da instalirate aplikacije, ne brinite. Još uvek možete da se pridružite direktno iz veb-pregledača tako što ćete kliknuti na Pridruži se iz pregledača .

4

Zatim izaberite kako želite da čujete sve učesnike sastanka.

pridruži se probom sastanku
  • Zvuk računara (podrazumevano) – Koristite računar sa slušalicama ili zvučnicima.
  • Pozovi me – unesite broj telefona, uključujući pozivni broj poziv, na koji želite da vas Webex pozove.

    Označite opciju "Poveži se putem zvuka" bez pritiskanja 1 da biste se povezali sa zvukom sastanka odmah nakon što odgovorite na poziv iz aplikacije Webex. U suprotnom, od vas će biti zatraženo da pritisnete 1 na telefonu da biste se povezali putem zvuka.

    Aplikacija vas poziva nakon što kliknete na "Pridruži se sastanku".

  • Poziv za pridruživanje sastanku – Ako želite da koristite telefon za zvuk, pozovite broj telefona kada sastanak počne. Lista globalnih brojeva telefona za pridruživanje sastanku je dostupna nakon što se pridružite sastanku. Odaberite ovu opciju ako internet konekcija spori.
  • Ne povezuj putem zvuka – Koristite ovu opciju kada treba da se pridružite sastanku i delite sadržaj, a nije vam potreban zvuk. Na primer, u konferencijskoj sali ste sa svojim timom ili je neko već povezan sa sastankom preko video-uređaja.
5

Ako želite da se pridružite sa isključenim mikrofonom, kliknite na " Isključi zvuk" Isključi zvuk.

Vidite Ponovo uključi zvuk kada vam je mikrofon prigušen. Kliknite na dugme "Unmute Ponovo uključi zvuk " kada želite da govorite.

6

Ako želite da se pridružite sastanku sa isključenim video zapisom, kliknite na dugme Zaustavi video Zaustavi video-prenos.

Vidite kada Pokreni video je video prenos isključen. Kliknite na dugme Započni video Pokreni video kada želite da prikažete video zapis.

7

(Opcionalno) Ako niste isključili video u prethodnom koraku i želite da koristite virtuelnu pozadinu, kliknite na opcije "Video " i odaberite pozadinu.

8

Kliknite na Pridruži se sastanku.

9

Kliknite U redu kada vidite poruku o tome da organizator nije na sastanku.

10

Isprobajte dostupne opcije.

11

Kada završite, kliknite na "Napusti sastanak " , a zatim izaberite "Napusti sastanak".