Webex Calling gir følgende funksjoner og fordeler:

  • Samtaleabonnement for telefonibrukere og fellesområder.

  • Sikre og pålitelige skytjenester levert av pålitelige regionale tjenesteleverandører

  • Den Webex Calling App for stasjonære og mobile enheter, som gir omfattende ringefunksjoner for mobile arbeidstakere. (Anropsappen vår er vanligvis privat merket av tjenesteleverandør.)

  • Webex-appen tilgang for alle brukere, og legger til omfattende enhetlig kommunikasjon og teamsamarbeidstjenester.

  • Cisco Webex Meetings som et valgfritt, integrert tillegg for å gi førsteklasses møteopplevelser som bedriftsbrukere forventer.

  • PSTN levert av tjenesteleverandør

  • Nivå 1-støtte levert av partneren din, neste nivå-støtte levert av Cisco

Kontrollhub (https://admin.webex.com ) er en nettbasert administrasjonsportal som integreres med Webex Calling for å effektivisere bestillingene og konfigurasjonen, og sentralisere administrasjonen av det medfølgende tilbudet – Webex Calling , Webex-appen , og Møter .

Konfigurasjon

Kontrollhub er det sentrale punktet for klargjøring av alle tjenester. Kontrollhub støtter anrop av API-er og gir krysslanseringspunkter til Calling Admin-portalen for detaljert konfigurasjon for Webex Calling distribusjon. Klargjøring av eventuelle tilleggstjenester under Webex-familien (Webex Meetings og Teams) skjer også i Kontrollhub .

Brukeropplevelse

Kontrollhub er den primære administrative erfaringen med muligheten til å krysslansere til Calling Admin-portalen for detaljert konfigurasjon der det er nødvendig. Brukere har imidlertid tilgang til følgende grensesnitt:

  • Calling User Portal – Program som er tilgjengelig når det krysslanseres frahttps://settings.webex.com .

  • Webex-appen – Program som er inkludert i abonnementet som en Cisco Team Messaging-klient.

  • Webex Meetings– Program inkludert i Webex Calling tjenesten.

Kundeadministratorer

Som administrator på en prøveversjon eller betalt abonnement på Webex Calling , kan du konfigurere organisasjonen din i Kontrollhub ved å legge til steder, lisenser, telefonnumre, ringefunksjoner, brukere og arbeidsområder (romenheter som registreres i Webex-skyen). Du kan også administrere alle disse komponentene derfra.

Partnere

Som tjenesteleverandør kan du merke, markedsføre og selge Webex Calling til kundene dine. Du kan konfigurere og utvide prøveversjoner, distribuere tjenester for kundene dine og opprette og klargjøre bestillinger for kundene dine.

Tilgjengelighet

Se Webex Calling topptekst i Hvor er Cisco Webex tilgjengelig artikkel for land der Webex Calling er tilgjengelig for salg.