Hvor er People Insights-profiler tilgjengelige?

Personinnsikt-profiler er for øyeblikket tilgjengelige i Webex-appen, Meetings, Webinars og Jabber.

Personinnsikt-profiler i nettseminarmodus for Meetings og Webinars er tilgjengelige for verter og brukere som blir med på møter eller hendelser på USA-baserte klyngenettsteder, og er for øyeblikket bare tilgjengelige på engelsk. Brukere som blir med fra organisasjoner utenfor USA, kan få tilgang til de offentlige Personinnsikt-profilene til alle som er i et møte eller en hendelse på et nettsted som viser Personinnsikt-profiler.

Personinnsikt-profiler er tilgjengelige på Webex-appen globalt. Se begrensningene i Dataopphold i Webex .

Hva er nytt i People Insights-profiler

For den nyeste informasjonen om nye funksjoner, sjekk ut Hva er nytt i People Insights-profiler .

Hvor kommer dataene fra?

People Insights-profiler viser bare offentlig tilgjengelig informasjon i profiler, på samme måte som det som finnes i søkemotorresultater for en persons navn. Hvis Katalogkobling er aktivert, viser People Insights-profiler også intern firmakataloginformasjon til brukere i samme firma. Denne interne kataloginformasjonen er ikke synlig for brukere utenfor bedriften.

Profildatabasen for People Insights ser ikke bak pålogginger eller betalingsmurer, noe som betyr at profilen din ikke vil bli fylt med innhold fra nettsteder som Facebook eller LinkedIn – selv om disse koblingene vises på profilen din.

Hvis du vil ha detaljert informasjon om People Insights-profiler, kan du se den tekniske artikkelen, People Insights profiler: Creating a Human Collaboration Experience.

Personvern

People Insights-profiler ble utformet med tanke på databeskyttelse og personvern, og er tilpasset GDPR-kravene. Denne funksjonen gir brukerne en oversikt over offentlig tilstedeværelse og digitalt fotavtrykk, og inkluderer funksjonalitet for å respektere rettighetene til datasubjekter.

Du eier People Insights-profilen din fullt ut og kan endre bildet ditt, redigere eller oppdatere ansettelse og utdanning med mer. Du kan også skjule enkeltdeler av profilen din eller skjule alt for å holde informasjonen din privat.

Finn ut mer om vårt program for databeskyttelse og personvern i Cisco Klareringssenter .

Slik viser du innsiktsprofiler for personer

Slik viser du Personinnsikt-profiler på Webex-nettstedet:

Slik bruker du personinnsikt-profiler i møter og nettseminarer:

Slik bruker du People Insights-profiler i Webex-appen:

Send tilbakemelding eller rapporter et problem

Hvis du vil sende tilbakemeldinger om People Insights-profiler eller finne et problem med profilen din, kan du rapportere det direkte fra profilen din. På den måten vil brukerstøtteteamet for People Insights-profilene ha all informasjonen som kreves for å svare raskt.

Hvis profilen samsvarer med feil person, velger du og velger Feil person.

Hvis du vil sende andre tilbakemeldinger, blar du til nederst på profilen, velger Send tilbakemelding om Personinnsikt, og deretter klikker du i feltet for å velge hvilken type tilbakemelding du vil gi.