Modificarea preferințelor video de auto-vizualizare
Afișarea videoclipului cu vizualizare automată împreună cu celelalte videoclipuri miniatură vă permite să vedeți aceeași vizualizare a dvs. pe care o văd alții.

Afișați videoclipul cu vizualizare automată cu ceilalți participanți sau într-o fereastră plutitoare pe care o puteți trage într-o altă locație sau o puteți minimiza, dacă ocupă prea mult spațiu pe ecran. Ascunde-ți viziunea de sine dacă preferi să nu te uiți la tine, chiar dacă îți place să fii pe video.
| 1 |
În timpul unei întâlniri, a unui webinar sau a unui eveniment, faceți clic pe Opțiuni video De asemenea, puteți accesa locația de vizualizare automată din opțiunile Video . |
| 2 |
Sub Vizualizare automată, selectaţi una dintre următoarele opţiuni:
|
| 3 |
Bifa ți Afișați numai când videoclipul meu este activ at pentru a vă afișa vizualizarea automată numai atunci când activați videoclipul. Acest lucru economisește spațiu pe ecran atunci când dezactivați videoclipul. Dacă nu bifați această opțiune și dezactivați videoclipul, vizualizarea dvs. de sine afișează fotografia de profil sau numele afișat.
|
Când afișați videoclipul cu vizualizare automată într-o fereastră plutitoare, puteți minimiza fereastra pentru a face mai mult spațiu pe ecran. Ceilalți participanți la întâlnire, webinar sau eveniment vă văd în continuare, cu excepția cazului în care dezactivați videoclipul.
|
În timpul unei întâlniri, a unui webinar sau a unui eveniment, faceți clic pe Minimizați videoclipul meu cu vizualizare automată Faceți clic pe Restaurați videoclipul meu de auto-vizualizare |
Alegeți să afișați întotdeauna vizualizarea automată, astfel încât să nu fie nevoie să activați videoclipul de fiecare dată când vă alăturați unei întâlniri. Setați camera frontală sau din spate a dispozitivului ca implicită.
| 1 |
Atingeți . |
| 2 |
Activ ați opțiunea Video auto și apoi alegeți Cameră fron tală sau Cameră din spate. |
| 3 |
În timpul unei întâlniri, activați Afișați vizualizarea automată numai atunci când videoclipul meu este activ at pentru a vă afișa vizualizarea proprie numai atunci când activați videoclipul. Acest lucru economisește spațiu pe ecran atunci când dezactivați videoclipul. Dacă nu bifați această opțiune și dezactivați videoclipul, vizualizarea dvs. de sine afișează fotografia de profil sau numele afișat.
|
Când afișați videoclipul cu vizualizare automată într-o fereastră plutitoare, puteți minimiza fereastra pentru a face mai mult spațiu pe ecran. Ceilalți participanți la întâlnire, webinar sau eveniment vă văd în continuare, cu excepția cazului în care dezactivați videoclipul.
|
În timpul unei întâlniri, a unui webinar sau a unui eveniment, faceți clic pe Minimizați videoclipul meu cu vizualizare automată Faceți clic pe Restaurați videoclipul meu de auto-vizualizare |
în vizualizarea proprie, apoi faceți clic pe Locația de
.
în videoclipul dvs. de auto-vizualizare.
pentru a vă restabili vizualizarea de sine.