Синхронизиране на вашия сценография с всички

Когато използвате Стека или Един до друг изглед, активният високоговорител или споделеното съдържание се появява в адаптивна област, наречена сцената. Като домакин или cohost можете да синхронизирате сцената си с всички останали в събранието или събитието. Докато добавяте или премахвате хора от сцената, други участници виждат тези промени в реално време. Когато синхронизирате етапа си, се появява индикатор, който ви информира, че синхронизирате. За да научите повече за сцената, вижте Видео оформления в Cisco Webex срещи и Cisco Webex събития.

Можете също така да заключите изгледа на присъстващите, така че те да виждат само това, което е на сцената ви. Заключването на изгледа на участниците не позволява на участниците да променят изгледа си или да персонализират своя етап. Той също така скрива видео миниатюрите на участниците.


Вашият синхронизиран етап не се показва за участници, които се присъединяват с помощта на видео устройство, или от поток на живо. Вашият етап също не се показва в записи на събранието или събитието Ви.

За повече информация относно известните проблеми и ограничения на синхронизирането на вашия етап вижте известните проблеми и ограничения за оформленията на видеоклипове.

1

Кликнете върху Оформление > Синхронизиране на моя етап за всички .

2

(По избор) Ако искате да ограничите изгледа на участниците само до сцената, проверете Заключване на изгледа на участника само на сцената.


 

Можете също да изберете Изглед на участник в заключването на сцената само от менюто "Оформление", след като започнете синхронизирането.

3

Щракнете върху Синхронизиране.

4

За да спрете синхронизирането на вашия етап, щракнете върху "Спри" в индикатора за синхронизиране.

1

Докоснете Оформление и превключване на Синхронизиране на моята сцена за всички .

2

Изберете една от следните опции:

  • Единствено синхронизиране на етап— Синхронизира вашия етап, но участниците все още могат да преместват други участници на своя етап.
  • Синхронизиране и Заключване на изглед научастника – Синхронизира вашия етап и пречи на участниците да направят каквито и да било промени в техния етап.
3

За да спрете синхронизирането на вашия етап, докоснете Оформление и след това превключвайте Синхронизиране на моя етап за всеки .

Можете да синхронизирате видеоклипа на конкретен участник, ако сте започнали срещата или събитието си от iPhone или android телефон. Участниците, присъединили се от настолното приложение, уеб приложението или с помощта на iPad или таблет с Android, виждат синхронизираното видео на сцената си. Участниците, които се присъединяват от iPhone или телефон с Android, виждат синхронизирания видеоклип, закачен в текущия им изглед.

1

Докоснете видеоклипа на участника, който искате да синхронизирате, след което докоснете Синхронизиране на видео за всеки.

2

Докоснете Заключване.

3

За да спрете синхронизирането, докоснете синхронизирания видеоклип на участника и след това докоснете Unsync Video for Everyone или Спрете синхронизирането на видео за всички.


 

Когато спрете синхронизирането, всеки изглед остава в най-новата конфигурация.