Synchronizujte zobrazenie javiska počas stretnutia

Táto funkcia je podporovaná na stretnutiach Webex, webinároch Webex a udalostiach Webex (klasické). V aplikácii Webex je táto funkcia dostupná na našej platforme stretnutí Webex Suite.

Pri použití zásobníka alebo zobrazenia vedľa seba sa aktívny rečník alebo zdieľaný obsah zobrazí v prispôsobiteľnej oblasti, ktorá sa nazýva scéna. Ako hostiteľ alebo spoluhostiteľ môžete svoju scénu synchronizovať so všetkými ostatnými účastníkmi stretnutia, webinára alebo udalosti. Keď synchronizujete svoju scénu, všetkým ostatným účastníkom schôdze sa zobrazí jej obsah a zobrazí sa indikátor, ktorý vám oznámi, že prebieha synchronizácia. Účastníci môžu pridávať alebo odstraňovať ľudí zo svojej scény počas synchronizácie, ale nemôžu odstraňovať žiadny obsah ani účastníkov, ktorých synchronizujete. Zistite viac o javisku.

Ak chcete zabrániť účastníkom zmeniť svoj pohľad alebo prispôsobiť si scénu, uzamknite scénu, aby videli len to, čo je na vašej scéne. Uzamknutím zobrazenia účastníka sa skryjú miniatúry videí účastníkov. Ak ty pridať alebo odstrániť ľudí do, aktualizujte scénu, aby každý videl vaše zmeny. Ak používate počítačovú alebo webovú aplikáciu Stretnutia a uzamknete scénu, účastníci uvidia aj to, kedy zmeníte veľkosť scény po jej aktualizácii.


 

Vaša synchronizovaná fáza sa nezobrazuje účastníkom, ktorí sa pripájajú pomocou video zariadenia alebo živého vysielania.

Nahrávky používajú rozloženie, ktoré ste vybrali v predvoľbách na vašej stránke Webex alebo počas stretnutia. Ak synchronizujete scénu ako hostiteľ alebo spoluhostiteľ, záznam zobrazí rozloženie videa. Ak vyberiete Uzamknite pohľad pre účastníkov iba na javisku, nahrávka zobrazuje len to, čo máte na javisku.

Webex Events (klasické) nepodporuje nahrávanie rozvrhnutia synchronizovaného videa na pódiu.

Ďalšie informácie o známych problémoch a obmedzeniach synchronizácie vašej scény nájdete v časti známe problémy a obmedzenia pre rozloženie videa.

1

Kliknite Rozloženie > Synchronizujte moju scénu pre všetkých.

2

Kliknite Synchronizovať.


 

Ak chcete obmedziť zobrazenie účastníka len na javisko, začiarknite políčko Uzamknite pohľad pre účastníkov iba na javisku alebo Ukážte účastníkom iba pódium pred synchronizáciou alebo z Rozloženie po spustení synchronizácie.

Ak ste na našej platforme na stretnutia pripravenej na video sieť, Ukážte účastníkom iba pódium je štandardne začiarknuté.

3

(Voliteľné) Pridajte alebo odstráňte ľudí z javiska alebo zmeniť veľkosť scénya potom kliknite Aktualizovať aby ste všetkým ukázali svoje zmeny.


 

Uzamknite zobrazenie účastníka na scéne, aby ste všetkým ukázali svoju scénu so zmenenou veľkosťou.

4

Ak chcete zastaviť synchronizáciu vašej scény, kliknite Stop v indikátore synchronizácie.

Svoju scénu nemôžete synchronizovať z iPadu alebo tabletu s Androidom na platforme stretnutí Webex Suite. Ak synchronizujete scénu z pracovnej plochy alebo webovej aplikácie, účastníci na iPade alebo mobilnej aplikácii Android uvidia vašu synchronizovanú scénu.
1

Klepnite Rozloženie a zapnite Synchronizujte My Stage pre každého.

2

Vyberte jednu z nasledujúcich možností:

  • Synchronizovať iba fázu— Synchronizuje vašu scénu, ale účastníci môžu stále presunúť ostatných účastníkov na svoju scénu.
  • Synchronizovať a uzamknúť zobrazenie účastníka—Synchronizuje vašu scénu a bráni účastníkom prejsť na svoju scénu.
3

Ak chcete zastaviť synchronizáciu vašej scény, klepnite na Rozloženie a potom vypnite Synchronizujte moju scénu pre všetkých.

Ak ste schôdzu, webinár alebo udalosť začali z telefónu iPhone alebo Android, môžete synchronizovať video konkrétneho účastníka. Účastníci, ktorí sa pripojili z počítačovej aplikácie, webovej aplikácie alebo pomocou iPadu či tabletu s Androidom, uvidia synchronizované video na ich javisku. Účastníci, ktorí sa pripájajú z telefónu iPhone alebo Android, uvidia synchronizované video pripnuté v ich aktuálnom zobrazení.

Video účastníka nemôžete synchronizovať zo svojho telefónu iPhone alebo Android na platforme stretnutí Webex Suite. Ak svoju scénu synchronizujete z počítačovej alebo webovej aplikácie, účastníci v mobilnej aplikácii uvidia vašu synchronizovanú scénu.

1

Klepnite na video účastníka, ktorého chcete synchronizovať, a potom klepnite na Synchronizácia videa pre každého.

2

Klepnite Zamknúť.

3

Ak chcete zastaviť synchronizáciu, klepnite na synchronizované video účastníka a potom klepnite na Zrušte synchronizáciu videa pre všetkých alebo Zastavte synchronizáciu videa pre všetkých.


 

Keď zastavíte synchronizáciu, každý pohľad zostane v najnovšej konfigurácii.