Sincronizarea vizualizării de scenă cu toată lumea

Când utilizați vizualizarea stivă sau alăturată, difuzorul activ sau conținutul partajat apare într-o zonă personalizabilă, numită scenă. În calitate de gazdă sau gazdă, vă puteți sincroniza scena cu toți ceilalți din întâlnire sau eveniment. Pe măsură ce adăugați sau eliminați persoane de pe scenă, alți participanți văd aceste modificări în timpreal. Când sincronizați scena, apare un indicator, care vă anunță că sincronizați. Pentru a afla mai multe despre scenă, consultați Aspecte video în Cisco Webex Meetings și Cisco Webex Events.

De asemenea, puteți bloca vizualizarea participanților, astfel încât aceștia să vadă doar ce se află pe scena dvs. Blocarea vizualizării participanților împiedică participanții să își schimbe vizualizarea sau să-și personalizeze scena. De asemenea, ascunde miniaturile video ale participanților.


Etapa sincronizată nu apare pentru participanții care se alătură folosind un dispozitiv video sau dintr-un stream live. De asemenea, scena nu apare în înregistrările întâlnirii sau evenimentului.

Pentru mai multe informații despre problemele și limitările cunoscute ale sincronizării scenei, consultați Probleme și limitări cunoscute pentru aspectele video.

1

Faceți clic pe Aspect > Sincronizați scena mea pentru toată lumea.

2

(Opțional) Dacă doriți să limitați vizualizarea participanților doar la scenă, bifați Blocarea vizualizării participanților numai pe scenă.


 

De asemenea, puteți selecta Blocare vizualizare participant pe scenă numai din meniul Aspect după ce începeți sincronizarea.

3

Faceți clic pe Sincronizare.

4

Pentru a opri sincronizarea etapei, faceți clic pe Oprire în indicatorul de sincronizare.

1

Atingeți Aspect și comutați pe Sincronizare etapă pentru toată lumea.

2

Selectați una dintre următoarele opțiuni:

  • Numai etapa de sincronizare- Sincronizează scena, dar participanții pot muta în continuare alți participanți pe scena lor.
  • Sincronizarea și blocarea vizualizăriiparticipanților - Sincronizează scena și împiedică participanții să facă modificări la etapa lor.
3

Pentru a opri sincronizarea scenei, atingeți Aspect, apoi dezactivați Sincronizare etapă pentru toată lumea.

Puteți sincroniza videoclipul unui anumit participant dacă ați început întâlnirea sau evenimentul de pe un telefon iPhone sau Android. Participanții care s-au alăturat din aplicația desktop, aplicația web sau care utilizează un iPad sau o tabletă Android văd videoclipul sincronizat pe scena lor. Participanții care se alătură de pe un telefon iPhone sau Android văd videoclipul sincronizat fixat în vizualizarea lor curentă.

1

Atingeți videoclipul participantului pe care doriți să îl sincronizați, apoi atingeți Sincronizare video pentru toată lumea.

2

Atingeți Blocare.

3

Pentru a opri sincronizarea, atingeți videoclipul participant sincronizat, apoi atingeți Anulare sincronizare video pentru toți sau Oprire sincronizare video pentru toată lumea.


 

Când opriți sincronizarea, vizualizarea everyone rămâne în cea mai recentă configurație.