Synkronisere scenevisningen med alle

Når du bruker stakkvisning eller side ved side-visning, vises den aktive høyttaleren eller det delte innholdet i et område som kan tilpasses, kalt fasen. Som vert eller medvert kan du synkronisere scenen din med alle andre i møtet eller arrangementet. Når du legger til eller fjerner personer fra fasen , ser andre deltakere disse endringene isanntid. Når du synkroniserer stadiet ditt, vises en indikator som forteller deg at du synkroniserer. Hvis du vil vite mer om scenen, kan du se Videooppsett i Cisco Webex Meetings og Cisco Webex Events.

Du kan også låse visningen av deltakere slik at de bare ser hva som er på scenen din. Låsing av deltakervisningen hindrer deltakere i å endre visningen eller tilpasse stadiet. Det skjuler også videominiatyrbildene til deltakerne.


Det synkroniserte stadiet vises ikke for deltakere som blir med på en videoenhet, eller fra en direktesending. Scenen vises heller ikke i opptak av møtet eller arrangementet.

Hvis du vil ha mer informasjon om kjente problemer og begrensninger ved synkronisering av scenen, kan du se Kjente problemer og begrensninger for videooppsett.

1

Klikk Oppsett > Synkroniser stadiet mitt for alle.

2

(Valgfritt) Hvis du vil begrense deltakervisningen til bare scenen, merker du av for Lås deltakervisning bare på scenen.


 

Du kan også velge Lås deltakervisning bare på scenen Oppsett-menyen når du begynner å synkronisere.

3

Klikk Synkroniser.

4

Hvis du vil stoppe synkroniseringen av stadiet, klikker du Stopp i synkroniseringsindikatoren.

1

Trykk Oppsett og aktiver Synkroniser mitt trinn for alle.

2

Velg ett av følgende alternativer:

  • Baresynkroniseringstrinn – Synkroniserer scenen din, men deltakerne kan fortsatt flytte andre deltakere til scenen.
  • Synkroniser og lås deltakervisning– Synkroniserer scenen din og hindrer deltakerne i å gjøre endringer i scenen.
3

Hvis du vil stoppe synkroniseringen av stadiet, trykker du Oppsett og deaktiverer deretter Synkroniser min fase for alle.

Du kan synkronisere videoen til en bestemt deltaker hvis du startet møtet eller arrangementet fra en iPhone- eller Android-telefon. Deltakere som ble med fra skrivebordsappen, nettappen eller et iPad- eller Android-nettbrett, ser den synkroniserte videoen på scenen. Deltakere som blir med fra en iPhone- eller Android-telefon, ser den synkroniserte videoen festet i gjeldende visning.

1

Trykk videoen til deltakeren du vil synkronisere, og trykk deretter Synkroniser video for alle.

2

Tapp Lås.

3

Hvis du vil stoppe synkroniseringen, trykker du den synkroniserte deltakervideoen, og deretter tapper du Fjern synkronisering av video for alle eller Stopp synkronisering av video for alle.


 

Når du slutter å synkronisere, forblir alle visningene i den nyeste konfigurasjonen.