Synchronizace zobrazení scény se všemi

Pokud používáte Stack nebo Side by side view, aktivní reproduktor nebo sdílený obsah se zobrazí v přizpůsobitelné oblasti, nazývané stage. Jako hostitel nebo spoluhostitel můžeš synchronizovat svou fázi se všemi ostatními účastníky schůzky nebo události. Jak přidáváte nebo odstraňujete lidi z jeviště, ostatní účastníci vidí tyto změny v reálném čase. Když synchronizujete fázi, objeví se indikátor, který vám dá vědět, že synchronizujete. Další informace o jevišti naleznete v části Rozvržení videa v Cisco Webex Meetings a Cisco Webex Events.

Když synchronizujete svou scénu z desktopové, webové nebo iPadové aplikace, můžete také zamknout zobrazení účastníků tak, aby viděli pouze to, co je na vaší scéně. Uzamknutí zobrazení účastníka brání účastníkům změnit své zobrazení nebo přizpůsobit své jeviště. Skrývá také miniatury videí účastníků.


Synchronizovaná fáze se nezobrazuje pro účastníky, kteří se připojí pomocí videozařízení, ani z živého přenosu. Vaše pódium se také nezobrazuje na záznamech vašeho setkání nebo události.

Další informace o známých problémech a omezeních synchronizace vaší fáze naleznete v části Známé problémy a omezení pro rozložení videa.

1

Klikněte na položku Rozvržení > Synchronizovat mou scénu pro všechny.

2

(Volitelné) Chcete-li omezit pohled účastníků pouze na jeviště, zkontrolujte možnost Uzamknout pohled účastníka pouze na jeviště.


 

Po zahájení synchronizace můžete také zvolit možnost Uzamknout zobrazení účastníka na jevišti pouze z nabídky Rozvržení.

3

Klepněte na tlačítko Synchronizovat.

4

Chcete-li zastavit synchronizaci fáze, klepněte na tlačítko Zastavit v indikátoru synchronizace.

1

Klepněte na Rozložení a přepněte Synchronizovat mou scénu pro všechny.

2

Vyberte jednu z následujících možností:

  • Synchronizovat pouze fázi -synchronizuje vaši fázi, ale účastníci mohou přestěhovat ostatní účastníky na své pódium.
  • Synchronizovat a uzamknout pohled účastníka -synchronizuje vaši scénu a brání účastníkům v provedení jakýchkoli změn na jejich scéně.
3

Chcete-li přestat synchronizovat svou scénu, klepněte na Rozložení a poté vypněte možnost Synchronizovat mou scénu pro všechny.

Video konkrétního účastníka můžete synchronizovat, pokud jste schůzku nebo událost zahájili z iPhonu. Účastníci, kteří se připojili z desktopové aplikace, webové aplikace nebo pomocí iPadu nebo tabletu se systémem Android, uvidí synchronizované video na své scéně. Účastníci, kteří se připojí z telefonu iPhone nebo Android, uvidí synchronizované video přišpendlené ve svém aktuálním zobrazení.

1

Klepněte na video účastníka, kterého chcete synchronizovat, a poté klepněte na položku Synchronizovat video pro všechny.

2

Klepněte na OK.

3

Chcete-li synchronizaci zastavit, klepněte na synchronizované video účastníka a poté klepněte na možnost Zrušit synchronizaci videa pro všechny.


 

Když přestanete synchronizovat, zobrazí se všechny pobyty v nejnovější konfiguraci.