Hvis din organisation bruger directorysynkronisering, er valgmuligheden slet ikke tilgængelig i Control hub, og du skal slette brugerkonti fra din Active Directory. Derefter opdaterer Cisco Katalogforbindelse din organisations brugerliste, når den synkroniserer den brugerkonto oplysninger.

Fra kunde visningen i https://admin.webex.comskal du gå til brugere, klikke på knappen mere og derefter klikke på Slet bruger.

Brugeren kan ikke længere logge ind på dit Webex-websted, alle deres tildelte Webex tjenester fjernes, og de fjernes fra alle rum eller teams, de var involveret i. Alt indhold, som de oprettede i rum, slettes ikke, og indholdet er underlagt opbevaringspolitikken, som hver enkelt rum ejer har implementeret.