1

Klik på Tilslut til videosystemVideosystemer for at deltage i mødet fra en kompatibel enhed. Appen søger efter videosystemer i nærheden.

2

Hvis appen registrerer videosystemer i nærheden, vises en liste over disse enheder. Vælg det videosystem, du vil bruge, fra listen.

3

Hvis dit videosystem ikke findes, skal du få appen til at ringe til din enhed. Indtast adressen på videosystemet, og vælg derefter enheden, når den vises på listen. Du kan vælge at tilslutte uden at trykke på 1.

4

Hvis du opretter forbindelse til et cloud-registreret videosystem, der ikke allerede er forbundet medMøderdesktopappen, indtast koden, der vises på enheden, og klik på OK.

Appen opretter enten automatisk forbindelse til dit videosystem, eller den ringer til din enhed, når du vælger Deltag i møde.

Hvad er næste trin?

Windows og Mac: For kun at vise video på det tilsluttede videosystem, når intet indhold deles, Flere valgmuligheder skal du gå til Flere valgmuligheder i desktop-appen og derefter slå Vis video kun på videosystem til eller fra.