Demp alle

Demp eller slå av demping for alle deltakere i et møte

Under et klassisk møte knyttet til et område, kan hvem som helst velge Demp alle . Deretter blir lyden dempet for alle unntatt personen som ignorerer og gjeldende presentatør.

I et planlagt Webex-møte, møte i personlig rom eller forbedret møte knyttet til et område, kan bare verten eller medverten velge Demp alle . Hvis du slår av lyden for alle som vert eller medvert, dempes alle, unntatt deg og den nåværende presentatøren.


 
Vi har forbedret møteopplevelsen i et område. Noen av dere har kanskje fortsatt den klassiske opplevelsen. Hvis du vil ha mer informasjon om den forbedrede opplevelsen, kan du se møter knyttet til et område .

1

Gå til deltakerliste og klikk Demp alle .

2

Sjekk La deltakerne slå av demping av seg selv for å la deltakerne slå av demping og snakke i møtet, og klikk deretter på Demp alle .

La deltakerne slå av demping av seg selv

Dette alternativet er tilgjengelig i et planlagt Webex-møte, et personlig rom-møte eller et forbedret møte knyttet til et område.

Når La deltakerne slå av demping av seg selv ikke merket av, Demp ved inngang er slått på, slik at alle som blir med på møtet for sent, dempes automatisk.

Hvis du ikke vil dempe deltakerne når de blir med på møtet, går du til Flere alternativerFlere alternativer i deltakerliste og fjern merket Demp ved inngang .

Demp ved inngang
Alle i møtet ser et varsel som forteller dem at lyden er dempet. Hvis du ikke hindret deltakerne i å slå av demping av seg selv, ser de detDempet ved siden av navnet sitt i deltakerliste, og de kan slå av demping av seg selv når de trenger det. Hvis du forhindret deltakerne i å slå av demping i seg selv, ser deDempet, kan ikke slå av demping ved siden av navnet sitt i deltakerliste og et varsel om at de ikke kan slå av demping selv.

Hvis du vil slå av demping for alle, går du til deltakerliste og velg Slå av demping for alle . Alle i et Webex-møte ser et varsel som forteller dem at de kan slå av demping av seg selv.


 

Når du demper deg selv, forblir du dempet, selv når noen andre velger Slå av demping for alle .

1

Under et aktivt møte går du til Deltakere , trykk på Demp-kontroll nederst i vinduet, og trykk deretter på Demp alle .

2

Velg om du vil tillate deltakere å oppheve demping av seg selv:

  • Trykk på Tillat og demp alle for å la deltakerne slå av demping av seg selv.
  • Trykk på Ikke tillat og slå av lyd for alle for å forhindre at deltakerne slår av demping i seg selv før du gir dem tillatelse til det.

Dette alternativet er tilgjengelig i et planlagt Webex-møte, et personlig rom-møte eller et forbedret møte knyttet til et område.

Når du trykker på Ikke tillat og slå av lyd for alle , slår du på Demp ved inngang , slik at alle som blir med på møtet for sent, dempes automatisk.

Hvis du ikke vil dempe deltakerne når de blir med på møtet, trykker du på Mer > Ikke slå av demping ved inngang .

Du kan bare slå på eller av demping ved oppføring når Ikke tillat og slå av lyd for alle er valgt.

Alle i møtet ser et varsel som forteller dem at lyden er dempet. Hvis du ikke hindret deltakerne i å slå av demping av seg selv, ser de detSlå av lyden ved siden av navnet sitt i deltakerliste, og de kan slå av demping av seg selv når de trenger det. Hvis du forhindret deltakerne i å slå av demping i seg selv, ser de ved siden av navnet sitt i deltakerliste og ser et varsel om at de ikke kan oppheve demping av seg selv.

Hvis du vil slå av demping for alle, går du til deltakerlisten, trykker på Demp kontroll og deretter trykker du på Slå av demping for alle . Alle i et Webex-møte ser et varsel som forteller dem at de kan slå av demping av seg selv.


 

Når du demper deg selv, forblir du dempet, selv når noen andre velger Slå av demping for alle .

Dempe eller slå av demping for en bestemt deltaker i et møte

1

Under et aktivt møte går du til deltakerliste , klikk på personens navn og velg Kutt av . Du vet at det fungerer når du ser ved siden av navnet for å indikere at de er dempet.

Hvis du vil slå av demping for noen, klikker du ved siden av personens navn i deltakerliste.

Demp eller slå av demping

Hvis du serDempet, kan ikke slå av demping av seg selv ved siden av personens navn i deltakerliste, betyr det at vedkommende er dempet og ikke kan slå av demping selv. Hold pekeren overDempet, kan ikke slå av demping av seg selv og klikk Be om oppheve ignorering for å sende en forespørsel til deltakeren om å oppheve demping av seg selv. De kan oppheve demping av seg selv eller forbli dempet.

2

Verter og medverter kan enkelt administrere møtedeltakernes lyd uten å navigere til deltakerlisten. De kan umiddelbart slå av eller på demping for deltakere.

Hold pekeren over en deltakers videofeed, klikk på Flere handlinger , og velg deretter Demp .

Under et aktivt møte går du til Deltakere og trykk deretter på Demp ved siden av personens navn. Du vil da se ved siden av navnet for å indikere at de er dempet.

Hvis du vil slå av demping for personer, trykker du påSlå av lyden ved siden av personens navn i personlisten, eller trykk på personens navn, og velg Slå av lyden i hurtigmenyen.

Hvis du serBe om oppheve ignorering ved siden av personens navn, betyr det at vedkommende er dempet og ikke kan oppheve demping av seg selv. Trykk på personens navn, og trykk på Slå av lyden for å sende en forespørsel til deltakeren om å oppheve demping av seg selv. De kan oppheve demping av seg selv eller forbli dempet.

Under et aktivt møte går du til personlisten , velg personens navn, og klikk deretter på . Du skal se ved siden av personens navn for å indikere at de er dempet.

Hvis du vil slå av demping for personer, klikker du ved siden av personens navn i personlisten.