Før du begynner

Når du registrerer enheten for styret, skrivebordet eller romserien for å Cisco Webex, kan du enkelt kontrollere den via Control Hub. Hvis du vil lære mer om Control Hub, kan du se Komme i gang med Cisco Webex Control Hub .

Før du begynner å konfigurere enheten, oppretter du et arbeidsområde og en 16-sifret aktiveringskode i Control Hub. Her kan du lese hvordan du legger til delte enheter og tjenester i et arbeidsområde og genererer en aktiveringskode for en enhet .

Hvis du vil legge til Cisco Webex Calling og andre tjenester, kan du se Legge til tjenester i et eksisterende arbeidsområde med tavler, skrivebord og romenheter . Vær oppmerksom på at du ikke kan legge til Cisco Webex Calling i Room USB.

Enheten leveres med forhåndsinstallert programvare, og oppdateringer installeres automatisk. Hvis en programvareoppdatering er tilgjengelig første gang du registrerer en ny enhet, anbefaler vi at du oppgraderer den. Hvis du vil finne ut mer om programvareoppdateringer, kan du se RoomOS-programvareoppgraderinger .

1

Installer og koble til de nødvendige kablene i henhold til instruksjonene i installasjonsveiledningen. Når enheten er koblet til, starter den automatisk og kontrollerer nettverkstilkoblingen. Hvis nettverkstilkoblingen fungerer, ser enheten etter oppdateringer av RoomOS og installerer eventuelle nye versjoner den finner. Hvis det er et problem med tilkoblingen, ser du en feilmelding som antyder en mulig årsak.

2

Etter programvareoppdateringen starter installasjonsveiviseren. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere nettverksvalgene, angi aktiveringskoden og kontrollere skjermen, kameraet og lyden.

Du kan endre språkinnstillingene før du starter installasjonsveiviseren, eller etterpå fra menyen Enhetsinnstillinger .

Tidsformatet følger nettverkets tidssoneinnstilling og kan ikke konfigureres separat.