For alle Ciscos produkter anbefaler vi å bruke en myk, lofri klut og unngå slipende eller grove materialer. Det anbefales også å koble fra enheten før rengjøring.

Rengjøring av berøringsglassoverflater

For generell rengjøring, tørk av overflaten på brett-, skrivebord- og berøringskontrollere med en myk, tørr klut eller bruk en vanlig alkoholbasert skjermserviett. For desinfeksjonsformål, påfør en løsning av 70 % isopropylalkohol på en ren, myk klut og tørk forsiktig av. Ikke spray direkte på enheten. Ikke bruk skurende rengjøringsmidler, aerosolsprayer eller blekemidler. Vi anbefaler ikke andre løsninger for glassoverflatene våre da de kan løse opp det beskyttende belegget på skjermen.

Rengjøring av ikke-berøringsskjermer

For generell rengjøring, tørk overflaten av MX- og Room Series-produktene med en liten mengde ikke-alkoholbaserte rengjøringsmidler på en myk, ren, lofri klut og tørk forsiktig av overflaten.

Ikke bruk aceton, toluen eller alkohol fordi de vil forårsake kjemisk skade på polarisatoren på skjermen.

Rengjøring av plast- og metallkomponenter og innkapslinger

Start med å påføre en liten mengde alkoholfrie rengjøringsmidler på en myk, ren, lofri klut, og tørk forsiktig av overflaten. Unngå å bruke en 70 % isopropylalkohol på plast- og metalldelene på enhetene, da det kan misfarge eller uklare delene og potensielt forringe delenes integritet over tid.

Hvis desinfisering av plast og metall er nødvendig, kan en 70 % isopropylalkohol brukes på egen risiko.

Rengjøring av tekstiler og tekstiler

For tekstilfrontene til produktene våre anbefaler vi å kun bruke en myk, tørr klut. Vi anbefaler å fjerne stoffdekselet helt (når det er mulig) hvis desinfisering av stoffet er nødvendig. Det er ikke mulig å fjerne stoffet fra den nåværende Room Kit- eller Room Kit Mini-videoenheten.


Skade på Cisco-produktene dine som følge av rengjøring og desinfisering dekkes ikke av våre garantier eller produktgarantier.

Vi jobber aktivt med markedslederne i den globale infeksjonsforebyggende industrien på de beste måtene å rengjøre og desinfisere produktene våre for sikkerheten og helsen til våre kunder og deres ansatte, og vi vil fortsette å oppdatere denne retningslinjen regelmessig.