For alle Ciscos produkter anbefaler vi at du bruker en myk, lofri klut for å unngå slipende eller grove materialer. Det anbefales også å koble fra enheten før rengjøring.

Rengjøring av berøringsglassflater

For generell rengjøring, tørk overflaten på Board-, Desk- og Touch-kontrollerne med en myk, tørr klut eller bruk vanlig alkoholbasert skjermtørking. For desinfeksjonsformål, påfør en løsning av 70 % isopropylalkohol på en ren, myk klut og tørk forsiktig. Ikke spray direkte på enheten. Ikke bruk slipende rengjøringsmidler, aerosolspray eller blekemiddel. Vi anbefaler ikke andre løsninger for glassoverflatene våre, da de kan løse opp det beskyttende belegget på skjermen.

Rengjøring av skjermer uten berøring

For generell rengjøring må du tørke overflaten på MX- og romserieproduktene med en liten mengde alkoholfrie rengjøringsmidler på en myk, ren, lofri klut og tørke overflaten forsiktig.

Ikke bruk aceton, toluen eller alkohol fordi de vil forårsake kjemisk skade på polarisatoren på skjermen.

Rengjøring av plast- og metallkomponenter og kapslinger

Start med å påføre en liten mengde alkoholfrie rengjøringsmidler på en myk, ren, lofri klut, og tørk forsiktig av overflaten. Unngå å bruke en 70 % isopropylalkohol på plast- og metalldelene av enhetene, da det kan misfarge eller tåkelegge delene og potensielt forringe delenes integritet over tid.

Hvis desinfisering av plast og metall er nødvendig, kan en 70 % isopropylalkohol brukes på egen risiko.

Rengjøring av tekstiler og tekstiler

For tekstilfrontene på produktene våre anbefaler vi at du bare bruker en myk, tørr klut. Vi anbefaler at du fjerner stoffdekselet helt (når det er mulig) hvis det er nødvendig å desinfisere stoffet. Det er ikke mulig å fjerne stoffet fra gjeldende romsett eller Room Kit Mini videoenheter.


Skader på Cisco-produkter som følge av rengjøring og desinfisering dekkes ikke av våre garantier eller produktgarantier.

Vi samarbeider aktivt med markedslederne i den globale infeksjonsforebyggingsbransjen om de beste måtene å rengjøre og desinfisere produktene våre for sikkerheten og helsen til våre kunder og deres ansatte, og vil fortsette å oppdatere denne retningslinjen regelmessig.