Første varsel for e-postbekreftelse (WBS39.1 og WBS32.23)

For versjonene WBS39.1 og WBS32.23 har vi tidligere kunngjort at brukere med moderne visning og klassisk visning ser et varselikon ved siden av profilkoblingen når de logger på. Vi har rullet tilbake opplevelsen som var planlagt for WBS39.1 og WBS32.23. Vi leverer brukeropplevelsen for e-postbekreftelse som begynner med WBS39.2 og WBS32.24.

Moderat advarsel for e-postbekreftelse (WBS39.2 og WBS32.24)

To uker etter utgivelsen av WBS39.2 og WBS32.24 vil brukere av moderne visning og klassisk visning se to varsler som informerer dem om at vi vil håndheve e-postbekreftelse. Når de har logget på, ser de et banner øverst på siden og et varselikon ved siden av profilkoblingen. I løpet av toukersperioden før denne meldingen vises til brukerne, kan nettstedsadministratorer bekrefte et e-postdomene i Webex nettstedsadministrasjon. Alle brukere med e-post som tilhører et bekreftet e-postdomene, vil ikke se banneret eller varselikonet for e-postbekreftelse. Når denne bannermeldingen vises for brukere, vil den angi datoen da bekreftelsen vil være obligatorisk.

Webex Meetings banner


 

Datoen som vises til brukerne, er forskjellig avhengig av tilgjengeligheten av WBS39.2 og WBS32.24 for klyngen.

Forebygging:

Hvis du ikke vil at brukerne må bekrefte e-postadressene sine, gjør du det én av følgende:

Obligatorisk handling for e-postbekreftelse (30 dager etter den moderate advarselsmeldingen)

30 dager etter at banneret for moderat advarselsmelding vises i WBS39.2 og WBS32.24, må brukerne bekrefte e-posten første gang de logger på det oppgraderte nettstedet. De kan ikke fortsette å bruke Webex Meetings funksjonaliteten på siden sin før de har bekreftet e-postadressen sin. Nylig klargjorte brukere må bekrefte e-postadressen sin med en gang. Eksisterende brukere har én mulighet til å utsette bekreftelsen i tilfelle de har et presserende behov for å få tilgang til siden sin. Utsettelsesperioden er 24 timer fra det øyeblikket de klikker på Utsett-knappen.

Banner for nettstedsadministrasjon

Forebygging:

Hvis du ikke vil at brukerne må bekrefte e-postadressene sine, gjør du det én av følgende: