Ved å bruke konfigurasjonsmaler sparer du tid på å konfigurere enheter. Du kan skrive en beskrivelse når du oppretter malen. Alle malene du har opprettet, er tilgjengelige i Control Hub – og du kan bruke, redigere og kopiere dem senere.

Begrensninger
  • Bruk av en mal er en engangsoperasjon. Hvis du redigerer en mal, endres ikke konfigurasjonene på enheten den er brukt på. Du må bruke den på enheten på nytt for at konfigurasjonene skal oppdateres.

  • Mulige ytelsesproblemer når du bruker en mal på mange enheter samtidig, og når du bruker maler med mange konfigurasjoner.

  • Tilgjengelig for skyregistrerte enheter og enheter som er koblet til Edge for Devices med Control Hub-administrerte konfigurasjoner aktivert som kjører RoomOS 11.1 eller nyere.

1

Fra kundevisningen og viderehttps://admin.webex.com , gå til Enheter og velg Maler . Klikk på Opprett mal .

2

Gi malen et unikt navn. Du kan også legge til en beskrivelse av malen. Etter dette klikker du Neste .

3

Legg til konfigurasjonen du ønsker i malen. Når du har lagt til alle konfigurasjonene du trenger, klikker du på Neste og går gjennom endringene. Du kan også redigere og fjerne konfigurasjoner fra denne siden. Hvis det er noen feil, blir du varslet om dem på denne siden. Klikk på Opprett for å opprette og lagre malen.

Du kan laste ned malen som en CSV-fil.

Hvis du vil lese mer om de individuelle konfigurasjonene for enheter som kjører RoomOS, kan du sehttps://roomos.cisco.com/ .

Hvis du vil lese mer om de individuelle konfigurasjonene for Webex Room-telefon, kan du se Legge til funksjoner i en Room Phone-artikkel .


 

Hvis du er det ta i bruk flere konfigurasjoner på enheter samtidig , får du muligheten til å lagre konfigurasjonene som en ny mal du kan bruke på et senere tidspunkt.

Når du har opprettet maler, lagres de i Control Hub, og du kan bruke dem på enheter.

1

Fra kundevisningen og viderehttps://admin.webex.com , gå til Enheter og velg enheten eller enhetene du vil konfigurere.

2

Klikk på for flere enheter Rediger og velg Konfigurasjonsmaler fra menyen til høyre.

For en enkelt enhet velger du Konfigurasjonsmaler fra enhetssiden.

3

Velg malen du vil bruke, fra rullegardinliste, og klikk på Neste . Se gjennom endringene, og klikk på Bruk for å bruke konfigurasjonene.

Du kan gå tilbake og redigere malene du har opprettet. Du kan også slette de du ikke lenger trenger.

1

Fra kundevisningen og viderehttps://admin.webex.com , gå til Enheter og velg Maler . Velg malen du vil endre.

2

Gå til Handlinger og velg enten Rediger eller Slett .

Redigering av malene følger den samme prosessen som du brukte da du opprettet dem. Når du har redigert en mal, må du bruke den på nytt for at endringene skal tre i kraft på en enhet.