Întâlnirile programate sunt afișate la 1 oră după revenirea orei de vară (DST)

Întâlnirile programate sunt afișate la 1 oră după revenirea orei de vară (DST).

Întâlnirile programate în timpul DST sunt afișate la 1 oră după revenirea ceasului.

Întâlnirile programate în DST apar dezactivate cu 1 oră pentru fusurile orare non-DST.

Este de așteptat comportamentul pentru întâlnirile programate în timpul orei de vară (DST) să apară 1 oră liberă pentru fusurile orare care nu urmează DST.

De exemplu: O întâlnire programată pentru 1:00 PM DST (Pacific) va apărea ca 1:30 AM India Standard Time (IST) și atunci când DST este laminate înapoi, reuniunea continuă să apară pentru 1:00 PM Pacific Standard Time (PST), cu toate acestea, acesta va apărea ca 2:30 AM IST.
 

A fost util acest articol?