Profil

Profily štatistík ľudí sú k dispozícii na stránke Webex stretnutia desktopová aplikácia, Webex stretnutia webová aplikácia, Webex stretnutia aplikácie pre Android alebo iOS a Webináre Webex. Váš Webex web a používatelia musia byť Spojené s Control Hub alebo spravované v Control Hubso zapnutou synchronizáciou adresárov.

Profily štatistík ľudí v Stretnutia a Webináre Webex sú dostupné pre používateľov, ktorí sa pripájajú k stretnutiam alebo webináre na klastrových lokalitách v USA a momentálne je k dispozícii iba v angličtine. Používatelia, ktorí sa pripájajú z organizácií mimo USA, môžu získať prístup k verejným profilom štatistík ľudí každého, kto sa zúčastňuje stretnutia alebo webinár na a Webex web ktorý má povolené profily štatistík ľudí. Táto funkcia bude čoskoro rozšírená na ďalšie zariadenia a platformy.

Podrobné informácie o prehľadoch ľudí nájdete v technickom dokumente, Profily štatistík ľudí: Vytváranie skúseností s ľudskou spoluprácou .

Počas stretnutia resp webinár, vyberte Zistite viac o tomto účastníkovi Zistite viac o tomto účastníkovi vedľa mena osoby v Účastníci paneli alebo v miniatúrnom videu.

Panel účastníkov

Ak Účastníci panel je skrytý, vyberte Účastníci Účastníci ukázať to.

Ak chcete zobraziť svoj vlastný profil, vyberte Zobraziť môj profil People Insights Zobraziť môj profil People Insights vedľa vášho mena v Účastníci panel.

Profil nie je k dispozícii na zobrazenie, ak niekto skryl svoj profil, ak nie je k dispozícii dostatok verejných informácií a niekto si nevytvoril vlastný profil, alebo ak ste sa nepripojili k schôdzi zo Stretnutia desktopovej aplikácie alebo z Stretnutia aplikácia pre Android alebo iOS.