Завдяки інтеграції Webex App з GIPHY користувачі можуть ділитися анімованими GIF-файлами з бібліотеки GIPHY.

Ви можете ввімкнути або вимкнути цю інтеграцію для всієї організації або для певних груп.

Ви також можете вибрати рейтинг вмісту GIPHY анімованих GIF-файлів, яким користувачі можуть ділитися, але цей елемент керує всією організацією і недоступний для певних груп.

Якщо інтеграцію GIPHY вимкнено, користувачі все ще можуть вставляти GIF-файли з інших додатків у повідомлення Webex App.


 

Якщо ви підписуєтеся на Webex від свого постачальника послуг, ваш постачальник керує налаштуваннями вашого додатка. Щоб змінити налаштування, зв 'яжіться зі службою підтримки вашого постачальника послуг.

Увімкніть інтеграцію GIPHY та виберіть рейтинг вмісту

Перш ніж почати

Вам потрібен Pro Pack для Control Hub, щоб ви могли керувати цією функцією.

1.

Увійдіть в Control Hub наhttps://admin.webex.com сторінці Services > Messaging ( Послуги > Обмін повідомленнями).

2.

У розділі Обмеження співпраці увімкніть Поділитися анімованими GIF-файлами.

3.

Виберіть G- Загальне прийняття або PG- Батьківське керівництво, щоб встановити рейтинг вмісту для користувачів.

Читайте про рейтинги вмісту в службі підтримки GIPHY.

Вилучити інтеграцію GIPHY для вашої організації

Ви можете видалити інтеграцію GIPHY з Webex App для вашої організації. Опцію GIF видалено з додатка Webex.

1.

Увійдіть в Control Hub за адресоюhttps://admin.webex.com, а потім відкрийте сторінку Services > Messaging (Послуги > Обмін повідомленнями).

2.

Перейдіть до Обмеження спільної роботи та вимкніть опцію Поділитися анімованими GIF-файлами.

Видалити попередній перегляд веб-сайту для груп у вашій організації

Перш ніж почати

Ви повинні використовувати групи, щоб мати можливість керувати цією функцією. Ви можете заборонити показ попереднього перегляду веб-сайту для спільних посилань, але лише для певних груп користувачів.

1.

Увійдіть в Control Hub https://admin.webex.comна сторінці Користувачі та натисніть Групи.

2.

Виберіть групу зі списку, а потім натисніть Налаштування.

3.

Перемкнути попередній перегляд спільних посилань на вимкнення.

Якщо користувач знаходиться в декількох групах, і ви додали це обмеження до будь-якої з цих груп, обмеження застосовується до цього користувача.