Все още ще виждате вашите непрочетени индикатори, така че можете да видите съобщенията, които не сте преглеждали, и хората все още могат да ви изпращат съобщения.

1

Щракнете върху снимката на потребителския си профил и изберете Наличност.

2

Изберете от следните:

  • Изберете колко дълго не искате да бъдете безпокоени от списъка.
  • Кликнете върху Задаване на час, за да изберете конкретен час.

3

За да промените наличността си обратно на активна, кликнете върху Наличност > Изчистване, така че хората да знаят, че могат да се свържат отново с вас.

1

Докоснете снимката на потребителския си профил, докоснете Наличност.

2

Изберете от следните:

  • Изберете колко дълго не искате да бъдете безпокоени от списъка.
  • Докоснете Персонализиран, изберете конкретна дата и час.
3

За да промените наличността си обратно на активна, докоснете Наличност > Изчистване, за да знаят хората, че могат да се свържат отново с вас.

1

Докоснете снимката на потребителския си профил, след което докоснете Наличност.

2

Изберете от следните:

  • Изберете колко дълго не искате да бъдете безпокоени от списъка
  • Докоснете Персонализиран, изберете конкретна дата и докоснете Ok, след което изберете конкретен час и докоснете Ok
3

За да промените наличността си обратно на активна, докоснете Наличност > Изчистване, за да знаят хората, че могат да се свържат отново с вас.

1

Щракнете върху снимката на потребителския си профил, изберете Наличност, след което изберете от списъка колко дълго не искате да ви безпокоят.


 

Кликнете върху Наличност > Изчистване, за да промените наличността си обратно на Активна, така че хората да знаят, че могат да се свържат отново с вас.