Direkte meddelelser

Du sender en meddelelse direkte til én person. Den samtale, du startede, forbliver mellem jer to, og du kan ikke tilføje andre personer til samtalen senere.

Rum

Mellemrum fungerer godt for en gruppe personer, der arbejder med et bestemt emne. I mødes for at håndtere denne sag (som kan være noget hurtigt eller langsigtet), men fokus er mere smalt og specifikt. Du kunne også høre disse refereret til som enkeltstående rum.

Det kan du deltage i et rum når en person, der allerede er i rummet, føjer dig til det.

Rum starter uden moderering, hvilket betyder, at alle kan gøre ting som f.eks tilføje eller fjerne personer, eller ændre navn og billede . Men hvis du har brug for mere kontrol over, hvem der deltager, kan du det gør dig selv til moderator for et rum . Derefter er det kun dig, der kan tilføje personer til rummet, og du får andre privilegier som f.eks. at kunne slette folks beskeder eller filer .

Rumsektioner

Organiser og administrer alle dine rum i sektioner, som du opretter. Du kan f.eks. nemt trække og slippe mellemrum til sektioner for at holde specifikke projektarbejdsområder sammen. Udvid og skjul sektioner for at give din rumliste et rent udseende. Se Webex appen| Rumsektioner hvis du har brug for hjælp til at organisere dine rum.

Offentlige rum

Offentlige rum er rum, der er oprettet i din organisation, og som er nemme at finde. Opdag, deltag eller opret offentlige rum, og få kontakt med personer med lignende interesser, eller følg med i de seneste nyheder. Offentlige rum er forskellige fra andre rum, da de ikke er knyttet til et bestemt team. Alle i din organisation kan finde et offentligt rum, som du opretter. Hvis du ombestemmer dig, kan du til enhver tid gøre et offentligt rum privat igen.

Teams

Hvis din oprindelige hensigt ændres, og projektet vokser sig større end det oprindelige formål, kan du oprette et team og derefter flytte et rum til et team .

Teams hjælper dig med at holde alt organiseret ved at sætte flere rum under et fælles tema. Teams er gode til en fast gruppe af personer, der skal arbejde på noget i lang tid. Noget kan omfatte mange aktiviteter, eller det kunne være underprojekter, der finder sted på samme tid.

For at deltage i et team skal en moderator tilføje dig.


 

Det kan du også forbind teamet med en Microsoft 365-gruppe når du opretter teamet. Du kan derefter administrere personer i teamet fra Microsoft 365 og bruge Microsoft Sharepoint-mapper til at gemme dine filer.

Hvert team har mindst ét teamrum, Generelt . Du føjes automatisk til det rummet Generelt , når du føjes til teamet. Som teammedlem kan du se og deltage i et ikke-modereret teamrum i teamet. Du kan også oprette teamrum , hvor andre kan deltage.