Oversigt over sikkerhedskopi af globalt websted

Systemet Sikkerhedskopi af globalt Webex-websted (Global Site Backup) sikrer, at virksomhedsdriften kan fortsætte selv i en katastrofesituation. Yderligere fordele omfatter fuld redundans for vedligeholdelsesvinduer eller anden systemafbrydelse. GSB giver hver kunde en sikkerhedskopi af et Webex-websted. GSB-systemet giver tovejs synkronisering af data fra en database mellem det primære websted og det sikkerhedskopierede websted i realtid. Alle kunder understøttes af GSB.

Et Webex-sikkerhedskopiwebsted er adskilt fra det primære websted. Webex hoster det sikkerhedskopierede websted på et andet system og på en separat geografisk placering end det primære websted.

Automatisk omdirigering

Ja, GSB-systemet omdirigerer dig automatisk til dit sikkerhedskopierede websted, hvis hele mødesystemet svigter. Hvis du startede et møde på dit primære websted, og dit primære websted svigter på grund af en komplet systemfejl, dirigeres du automatisk til det samme planlagt møde på dit sikkerhedskopierede websted. I tilfælde af bestemte delvise systemsvigt vil Webex manuelt skifte din tjenesteydelse til GSB-webstedet.

Hvis det primære websted svigter, inden det planlagte møde er startet. Det planlagte møde er tilgængeligt på det sikkerhedskopierede websted, da mødedata bliver synkroniseret i realtid mellem det primære websted og det sikkerhedskopierede websted. Møder, som du planlagde på det sikkerhedskopierede websted, vil også være tilgængelige, når det primære websted er online igen.

Hvis det primære websted svigter, som følge af en komplet systemfejl under et møde, bliver alle, inklusive værten og mødedeltagerne, koblet af mødet. Alle mødedeltagere kan deltage i mødet igen ved hjælp af URL-adressen på det primære websted, og de bliver automatisk sendt til det sikkerhedskopierede websted. Hvis mødesamarbejdeserverne stadig fungerer, kan du fortsætte mødet på dit primære websted. Du kan dog ikke starte et nyt møde på dit primære websted. Du kan kun starte et nyt møde på dit sikkerhedskopierede websted, til tjenesteydelserne på dit primære websted atter er i gang.

Nej, du skal bruge det samme telekonferencenummer på dit sikkerhedskopierede websted som på dit primære websted.

Når du starter et møde, som er replikeret fra dit primære websted på det sikkerhedskopierede websted, bliver mødestatussen (igangværende/deltag nu) også vist for det originale møde på det primære websted. Mødedeltagere kan deltage i mødet, som startede på det sikkerhedskopierede websted, fra det primære websted.

Du kan kun tilgå ét websted, enten det primære websted, hvis det er oppe, eller det sikkerhedskopierede websted i tilfælde af, at det primære websted ikke er tilgængeligt. Webex-netværket omdirigerer automatisk mødeanmodninger til det sikkerhedskopierede websted i tilfælde af, at det primære mødesystem er nede.

Dit sikkerhedskopierede websted er magen til dit primære websted. Du kan identificere, hvilket websted du er tilsluttet til i øjeblikket ved at ringe til http: //<mycompany>.webex.com/<mycompany>/detectbackup.php. Hvis URL-adressen når det primære websted, returnerer den en "Primær"-meddelelse. Hvis den når GSB-webstedet, returnerer den en "Sikkerhedskopi"-meddelelse.

Sikkerhedskopi af websted

Med GSB-systemet synkroniseres brugerkonto-og mødeoplysninger i realtid og på to måder mellem det primære websted og det sikkerhedskopierede websted. Du kan kun tilgå møderne på dit sikkerhedskopierede websted, når dit primære websted ikke er tilgængeligt.

Brugerkonto-og mødeoplysninger synkroniseres i realtid og på to måder mellem det primære websted og det sikkerhedskopierede websted. Webstedets brandingoplysninger bliver kun replikeret én gang om dagen fra det primære websted til det sikkerhedskopierede websted. Branding opdateringer udført på det sikkerhedskopierede websted er ikke tilgængelige på det primære websted.

GSB-replikationssystemet replikerer alle brugertilpassede sider og klientversioner fra det primære websted til det sikkerhedskopierede websted én gang om dagen. Brugertilpassede sider og klienter er som regel kun tilgængelige på det sikkerhedskopierede websted efter 24 timer.

Alle nye data bevares, uanset hvilket websted de blev oprettet på:

  • En brugerkonto, der er oprettet på det sikkerhedskopierede websted, vil blive replikeret på det primære websted i realtid.

  • Når du planlægger et møde på dit sikkerhedskopierede websted, bliver det møde øjeblikkeligt replikeret på dit primære websted. Alle møder, som du planlægger på det sikkerhedskopierede websted, vises på dit primære websted.

  • Webex fletter brug af det sikkerhedskopierede websted med dine tilsvarende primære websteder. Rapporter på dit primære websted indeholder både brug af det primære websted og det sikkerhedskopierede websted.

Vedligeholdelse

Der udsendes meddelelser om al vedligeholdelse i forvejen, og arbejdet vil blive udført inden for vores standardvedligeholdelsesvindue (kl. 19.00). PST til 12.00 PST. I løbet af dette tidsrum vil vi underrette det sikkerhedskopierede websted og derefter svigte tilbage, efter vedligeholdelsen er fuldført, og der bør ikke være nogen indflydelse på tjenestens tilgængelighed.

Med GSB-systemet bliver dit websteds data synkroniseret mellem det primære websted og det sikkerhedskopierede websted i realtid og på en tovejs måde. Hvis dit primære websted skal opdateres, udfører Webex opdateringerne inden for det normale vedligeholdelsesvindue (kl. 19.00). PST til 12.00 PST). Disse vedligeholdelsesopdateringer på det primære websted opdateres øjeblikkeligt på det sikkerhedskopierede websted.

Udviklersupport

XML API understøttes på dit sikkerhedskopierede websted med GSB. Med GSB er det ikke nødvendigt at modificere dine integrations koder, da det primære websted og det sikkerhedskopierede websted har den samme URL-adresse.

Sammenlignet med det aktuelle RUN-websteds support til API-kunder tilbyder GSB's API-support til partnere mange flere funktioner. RUN-websteder har kun oplysninger om brugerkonti og branding, mens GSB-websteder har mange flere funktioner understøttet som angivet tidligere. GSB tilbyder også en måde for API-brugere at påvise, om de tilgår backup-webstedet ved at ringe til http: //<mycompany>.webex.com/<mycompany>/detectbackup.php. Hvis URL-adressen når det primære websted, returnerer den en "Primær"-meddelelse. Hvis den når GSB-webstedet, returnerer den en "Sikkerhedskopi"-meddelelse. RUN sites oplyser ikke nogen indikation af sikkerhedskopierede websteder.