Enkelt abonnement

Når du har et enkelt abonnement, vises oplysningerne for det pågældende abonnement. Du kan nemt se, hvor mange licenser du har for hver tjenestetype.

Licensoversigt

Når du har mere end ét abonnement, vises hvert abonnement på en liste, og du kan se en licensoversigt for alle dine abonnementer samt hvor mange licenser, der er blevet brugt til hver tjeneste. Klik på et abonnement for at se oplysningerne om et individuelt abonnement.


 

Du kan kun se licensforbrug i Licensoversigt fanen. Hvis du klikker på et bestemt abonnement, kan du se det samlede antal licenser for hver tjeneste i det pågældende abonnement.

Yderligere oplysninger

Nogle af de oplysninger, der vises på denne skærm, afhænger af, hvor du hentede dit abonnement, og de abonnementsindstillinger, du har valgt:

  • Køb nu – Når du køber et abonnement fra en partner eller forhandler, kan du muligvis se denne valgmulighed. Klik på for at konvertere dit abonnement fra en prøveversion til et betalt abonnement.

  • Skift plan –Når du får et gratis abonnement eller et betalt abonnement fra Webex.com, kan du muligvis se denne valgmulighed. Klik på for at foretage ændringer af den plan, du valgte.

  • Fornyelsesdato – Når dit abonnement er indstillet til at forny automatisk, vises fornyelsesdatoen for dit abonnement.

  • Udløbsdato – Når dit abonnement ikke fornyes automatisk, vises udløbsdato for dit abonnement.

  • Status – Status for dit abonnement. For eksempel aktiv eller suspenderet.

  • Overdrevet licens – Denne advarsel vises, når du har brugt flere licenser, end du har i dit abonnement.