Deltagere og værter modtager nedtællingsmeddelelser, når uovervågede møder lukker efter x minutter
For at sikre sikkerheden og integriteten af Webex-møder afslutter platformen automatisk sessioner under følgende betingelser: Planlagt møde med
Join Before Host (JBH) aktiveret:
- Mødet startet uden vært: Sessionen fortsætter, indtil den når den maksimale varighed på 24 timer *, medmindre alle deltagere forlader mødet. Hvis alle deltagere afslutter, afslutter Webex mødet efter 30 minutter.
Planlagt møde med Join Before Host (JBH) deaktiveret:
- Mødet kan ikke starte uden vært: Sessionen begynder ikke, før værten tilmelder sig.
- Værten forlader værten unormalt: Hvis værten forlader værten på grund af netværksproblemer eller andre årsager, forsøger Webex automatisk at tildele værtsrollen til en anden deltager. Hvis ingen passende deltager er tilgængelig (f.eks. lobbybrugere eller deltagere i en begivenhed), afslutter Webex mødet efter 5 minutter. Hvis der er en bruger, der kun bruger telefonen, fortsætter sessionen uanset værtens tilstedeværelse.
- Værten afslutter mødet korrekt: Webex afslutter mødet straks, når alle deltagere forlader mødet, men beholder konference-id'et i yderligere 4 minutter. I løbet af denne periode kan enhver deltager genstarte mødet.
- Vært på SIP-videoslutpunkt: Hvis værten afbryder opkaldet på deres SIP-videoslutpunkt, afslutter Webex straks mødet. Dette skyldes, at SIP-videoslutpunkter ikke sender en slutmødeanmodning til Webex, hvilket gør det umuligt at skelne, om brugeren har til hensigt at forlade eller afslutte sessionen.
- Planlagt sluttid+X minutter: Når der kun er én deltager (vært eller deltager) tilbage i mødet, når sessionen sin planlagte sluttid plus en konfigurerbar forlængelsesperiode (indstillet af webstedsadministratoren), vil en popup-meddelelse advare brugeren. Værten kan forlænge mødet via denne advarsel; ellers lukkes mødet.
- Enkelt cloud-registreret enhed: Hvis der kun er tilsluttet en cloud-registreret enhed til mødet, afsluttes sessionen efter 30 minutter * inaktivitet. Denne adfærd er af design. Logikken gælder ikke, når indstillingen ikke er markeret under Kontrolhub > Konfiguration > Almin delige webstedsindstillinger > Sikkerhedsindstillinger > 'Afslut møder automatisk, hvis der kun er én deltager (Møder, Træning og Begivenheder). ' Hver gang der opstår en ny interaktion, nulstilles timeren. Hvis der ikke er nogen interaktion i 30 minutter, udløber timeren, og enheden afbrydes.
Var denne artikel nyttig?