Webex-sovellus | Ryhmätilan arkistointi
Jos tiimisi on työskennellyt yhdessä jonkin aikaa, sinulla voi olla tiloja, joita kukaan ei enää käytä. Kun arkistoit ryhmätilan, se siirtyy tilaluettelosta Arkistoidut tilat -luetteloon. Et poista tilaa, mutta sitä ei enää sisällytetä hakuihin. Voit arkistoida vain ryhmätiloja, et muita tiloja.
|
Avaa ryhmätila, jonka haluat arkistoida, siirry kohtaan Til an tiedot
|
|
Valitse ryhmätila, jonka haluat arkistoida, napauta toimintovalikkoa |
|
Valitse ryhmätila, jonka haluat arkistoida, napauta toimintovalikkoa |
|
Valitse ryhmätila, jonka haluat arkistoida, valitse Näytä tilan
asetukset
|
Oliko tästä artikkelista apua?
, valitse
, valitse