Whiteboards verwijderen en uw sessie in de Board and Desk Series beëindigen
list-menuFeedback?
U kunt uw sessie op elk gewenst moment beëindigen vanaf uw Board- of Desk Series-apparaat, waarbij u alle whiteboards en browsegegevens opruimt voor de volgende gebruiker.

Dit artikel is alleen van toepassing op gedeelde apparaten.

Uw whiteboards en webgegevens worden standaard elke dag om middernacht automatisch verwijderd. Vraag uw systeembeheerder of de automatische opschoning is uitgeschakeld of is ingesteld om op een ander tijdstip plaats te vinden.

Om een sessie op uw apparaat te beëindigen:

  1. Als u klaar bent om uw sessie te beëindigen, veegt u vanaf de rechterkant van het scherm. Tik vervolgens op Sessie beëindigen.

  2. Beslis of u alle whiteboards, alle websitegegevens of alles wilt wissen. Houd er rekening mee dat het verwijderen van websitegegevens alleen gebeurt op apparaten die de webengine gebruiken.

Vond u dit artikel nuttig?
Vond u dit artikel nuttig?