Slett tavler og avslutt økten på Board and Desk Series
Du kan avslutte økten når som helst fra Board- eller Desk Series-enheten, rydde opp i alle tavler og nettleserdata for neste bruker.
Denne artikkelen gjelder bare delte enheter.
Som standard slettes tavler og nettdata automatisk hver dag ved midnatt. Spør systemadministratoren om automatisk opprydding er deaktivert eller satt til å skje på et annet tidspunkt.
Slik avslutter du en økt på enheten:
-
Når du er klar til å avslutte økten, sveiper du fra høyre side av skjermen. Trykk deretter på Avslutt økt.
-
Bestem om du vil fjerne alle tavler, alle nettsteddata eller alt. Merk at sletting av nettstedsdata bare vises på enheter som bruker webmotoren.
Var denne artikkelen nyttig?