Ruimte-inhoud

Nadat een ruimte is verwijderd, worden ook alle berichten en gedeelde bestanden verwijderd. De tijdsduur waarin inhoud wordt opgeslagen en wanneer inhoud wordt verwijderd, is gebaseerd op het ruimtebeleid van uw organisatie.

Voor moderators

Als u een Space wilt verwijderen, moeten alle leden de ruimte verlaten hebben. Als u de laatste moderator van een teamruimte bent, is de optie om de ruimte te verlaten uitgeschakeld. U moet het modereren van de ruimte eerst weer inschakelen of iemand anders bevorderen en deze dan weer modereren.

1

Ga naar Berichten , selecteer de ruimte en klik op Personen.

2

Klik met de rechtermuisknop op de naam van elke persoon en selecteer Verwijderen uit ruimte.

3

Klik op Informatie van ruimte en kies Ruimte verlaten.

1

Selecteer de ruimte, ga naar het activiteitenmenu en kies Personen . Tik vervolgens op de naam van elke persoon en tik op Verwijderen uit ruimte.

2

Ga naar het activiteitenmenu, kies Informatie en selecteer Verlaten.

1

Ga naar Berichten , selecteer de ruimte en klik op Personen.

2

Klik naast de naam van elke persoon op en selecteer verwijderen uit ruimte .

3

Klik op Instellingen voor ruimte weergeven en selecteer Ruimte verlaten.