Utrymmesinnehåll

När ett utrymme har tagits bort raderas även alla meddelanden och delade filer. Tidslängden som innehåll lagras i och när det tas bort baseras på utrymmespolicyn i din organisation.

För moderatorer

För att ta bort ett rum måste alla medlemmar ha lämnat det. Om du är den sista moderatorn för ett teamutrymme är alternativet att lämna utrymmet inaktiverat. Du måste först antingen moderera utrymmet eller befordra någon annan att moderera det.

1

Gå till Meddelanden, välj utrymmet och klicka på Personer.

2

Högerklicka på varje persons namn och välj Ta bort från utrymme.

3

Klicka på Utrymmesinformation och välj Lämna utrymme.

1

Välj utrymmet, gå till aktivitetsmenyn och välj Personer . Knacka sedan på varje persons namn och sedan på Ta bort från utrymme.

2

Gå till menyn aktivitet, välj Info och sedan Lämna.

1

Gå till Meddelanden, välj utrymmet och klicka på Personer.

2

Bredvid varje persons namn klickar du på och väljer sedan Ta bort från utrymme .

3

Klicka på Visa utrymmesinställningar och välj Lämna utrymme.