Hold pekeren over en melding og klikk , og velg deretter en emoji-reaksjon fra emoji-biblioteket. Velg mellom forskjellige kategorier, velg fargetoner og søk etter en emoji ved hjelp av søkeboksen.

Når du legger til en reaksjon, vises den under den opprinnelige meldingen. Hvis du vil fjerne reaksjonen, klikker du på den igjen.

Du kan legge til tre reaksjoner på en melding, og hvis du holder pekeren over en reaksjon, kan du se hvem som la den til.


 

Webex App 43.6 er minimumsversjonen som støttes for visning av reaksjoner fra det nye emoji-biblioteket.

Trykk lenge på en melding, trykk på Legg til reaksjon , og velg deretter en emoji-reaksjon fra emoji-biblioteket. Velg mellom forskjellige kategorier, velg fargetoner og søk etter en emoji ved hjelp av søkeboksen.

Når du legger til en reaksjon, vises den under den opprinnelige meldingen. Hvis du vil fjerne reaksjonen, er det bare å trykke på den på nytt.

Du kan legge til tre reaksjoner på en melding.

Hold pekeren over en melding og klikk , og velg deretter en reaksjon. Når du har lagt til en reaksjon, vises den under den opprinnelige meldingen, og hvis du vil fjerne reaksjonen, klikker du på den igjen.


 

Du kan legge til tre reaksjoner på en melding, og hvis du holder pekeren over en reaksjon, kan du se hvem som la den til.