Ștergerea unui utilizator din organizația dvs. în Control Hub
list-menuFeedback?
În calitate de administrator complet, puteți șterge un utilizator. Acest lucru este util dacă, de exemplu, un utilizator a părăsit compania dvs.

Când ștergeți un utilizator, acesta nu se mai poate conecta la site-ul dvs. Webex, toate serviciile Webex atribuite sunt eliminate și sunt eliminate din orice spații sau echipe la care au participat. Orice conținut creat în spații nu este șters, iar conținutul este supus politicii de păstrare implementată de fiecare proprietar de spațiu.

1

Conectați-vă la Control Hub, apoi accesați Gestionare > Utilizatori.

2

Efectuați una dintre următoarele acțiuni:

  • Selectați More menu lângă utilizator, apoi selectați Ștergeți utilizatorul.
  • Selectați utilizatorul, apoi faceți clic pe Ac țiuni > Ștergere utilizator.

Dacă ștergeți un utilizator atribuit unui telefon MPP, atunci când utilizatorul este șters, telefonul este, de asemenea, șters și se efectuează o resetare din fabrică pe telefon pentru a șterge orice configurație existentă. Acest lucru se aplică numai dacă telefonul este online. Dacă telefonul este offline sau nu poate fi contactat, trebuie să îl resetați manual din fabrică înainte de a-l reutiliza. Aflați cum să resetați manual un dispozitiv din fabrică în Resetarea din fabrică a telefoanelor Webex Calling cu mai multe platforme. După resetarea din fabrică, telefonul revine la ecranul Codului de activare.

Dacă organizația utilizează sincronizarea directorului și ștergeți conturile de utilizator din Active Directory contul dvs., utilizatorii șterși apar în Control Hub. Webex le marchează ca inactive și le șterge definitiv după 7 zile.

Utilizatorii șterși definitiv nu se mai pot conecta la site-ul dvs. Webex, toate serviciile Webex atribuite sunt eliminate și sunt eliminați din orice spații sau echipe la care au participat. Orice conținut creat în spații nu este șters, iar conținutul este supus politicii de păstrare implementată de fiecare proprietar de spațiu.

  • Dacă ștergeți un utilizator atribuit unui telefon MPP, atunci când utilizatorul este șters, telefonul este, de asemenea, șters și se efectuează o resetare din fabrică pe telefon pentru a șterge orice configurație existentă. Acest lucru se aplică numai dacă telefonul este online. Dacă telefonul este offline sau nu poate fi contactat, trebuie să îl resetați manual din fabrică înainte de a-l reutiliza. Aflați cum să resetați manual un dispozitiv din fabrică în Resetarea din fabrică a telefoanelor Webex Calling cu mai multe platforme. După resetarea din fabrică, telefonul revine la ecranul Codului de activare.
  • Această procedură se aplică numai Active Directory utilizatorilor sincronizați de Directory Connector. Nu se aplică utilizatorilor din directoarele cloud, cum ar fi AzureActive Directory.

1

Conectați-vă la Control Hub și accesați Gestionare > Utilizatori > Utilizatori șter și.

2

Efectuați una dintre următoarele acțiuni:

  • Click More menu lângă utilizatorul pe care doriți să îl ștergeți definitiv, faceți clic pe Ștergere definitiv, apoi faceți clic pe Ștergere pentru a confirma.
  • Faceți clic pe Ștergeți definitiv toți pentru a șterge definitiv toți utilizatorii din listă.

A fost util acest articol?
A fost util acest articol?