Pregled

Kada završite korake u nastavku dozvoli samostalnu registraciju naloga organizatora, dugme "Registruj se" se prikazuje na matičnoj stranici Webex Meetings lokacije. Korisnici mogu da kliknu na to dugme da bi popunili obrazac i registrovali se za nalog organizatora.

Dugme za registraciju na Webex sajt ako je omogućena samostalna registracija za nalog organizatora Obrazac za samostalno registrovanje za nalog organizatora na Webex sajt

Nakon što se korisnik registruju za nalog organizatora, zahtev se prikazuje u centru za upozorenja u Control Hub. Administratori mogu da odobri ili odbiju zahtev. Kada je odobren ili odbijen, korisnik dobija e-poruku sa obaveštenjem o statusu njihovog zahteva.


 
Webex za vladu ne podržava samostalno registrovanje. Ova funkcija je dostupna samo za komercijalne Webex Meetings sajtove.

Dozvoli samostalnu registraciju naloga organizatora

Kada dozvolite lokaciji da se samostalno registruje za naloge organizatora, možete da dodate domene e-pošte da biste automatski odobrili ili odbili zahteve korisnika koji se registruju sa tim domenima. Možete izabrati da ručno pregledate zahteve.

Administratori primaju e-poštu svaki put kada se korisnik registrova za nalog organizatora. Ovi zahtevi se takođe mogu naći u centru za upozorenja. Možete odobriti ili odbiti zahteve.


 

Ako korisnik već ne postoji u Control Hub organizaciji kada ga administrator odobri, u organizaciji će se kreirati novi korisnik. Ako se novi korisnik kreira u organizaciji putem ovog procesa samostalne registracije, neće mu biti dodeljena licenca iz obrasca za dodelu automatske dodele licenci. Obrazac se ne odnosi na korisnike koji su kreirani pomoću određenog zahteva za licencu.

1

Prijavite se na Control Hub.

2

Idite na sastanak, izaberite lokaciju, a zatim kliknite na "Podešavanja".

3

U okviru Uobičajena podešavanja izaberite "Upravljanje nalogom".

4

Proverite "Dozvoli registraciju naloga organizatora".

5

Unesite domene e-pošte koje želite da odobrite ili odbijete.

6

Ako želite da svi zahtevi automatski odobreni ili odbijeni, izaberite Automatski odobri ili odbij zahteve za nalog organizatora.

-Ili-

Da biste ručno odobrili ili odbili zahteve, izaberite Pregled zahteva za nalog organizatora. Pošaljite obaveštenje putem e-pošte o pregledu i izaberite opciju:

  • Svi administratori veb-lokacije – svaka administrator lokacije za Webex sajt će dobijati e-poruke za zahteve za nalog organizatora.
  • Izabrani administratori lokacije – administratori lokacija koje ste uneli dobiće e-poruke za zahteve za nalog organizatora.
7

U okviru "Zahtevaj za registraciju naloga" proverite svaku vrstu informacija koje korisnici moraju da navedu u obrascu za registraciju naloga.

Šta je sledeće

Kada korisnik preda obrazac, možete odobriti ili odbiti svoj zahtev u centru za upozorenja.