Aşaması görünümlerinizi herkesle senkronize etmek

Yığma veya Yan Yana görünümü kullanırken, aktif konuşmacı paylaşılan içerik, aşama adlı özelleştirilebilir bir alanda görünür. Toplantı sahibi veya toplantı sahibi olarak, aşamasınızı toplantı veya etkinlikte diğer herkesle senkronizeabilirsiniz. Aşamasına kişi ekler veya kaldırırken, diğer katılımcılar bu değişiklikleri etkinlikgerçek zamanlı. Aşamasınızı senkronize ediyorsanız bir gösterge görüntülenir ve senkronize ediyorsanız bunu size iletir. Aşama hakkında daha fazla bilgi için ekran ve video sekmesindeki Video Cisco Webex Meetings'Cisco Webex Events.

Katılımcıların görünümünü de kilitleyip yalnızca sizin aşamanızı görmelerini sabilirsiniz. Katılımcı görünümünün kilitlenmesi, katılımcıların görünümlerini değiştirmesini veya aşamalarını özelleştirmesini önlemektedir. Katılımcıların video küçük resimlerini de gizler.


Senkronize etaptanız, video cihazı kullanarak veya canlı akış kullanarak katılan katılımcılar için görünmez. Ayrıca aşamanız, toplantı veya etkinliğinizin kayıtlarında görünmez.

Aşamanızı senkronize etmek için bilinen sorunlar ve sınırlamalar hakkında daha fazla bilgi için video düzenleri için Bilinen Sorunlar ve Sınırlamalar'a bakın.

1

Düzen ve >Aşamasımı herkes için senkronize et öğesinitıklayın.

2

(İsteğe bağlı) Katılımcı görünümünü yalnızca aşamayla sınırlamak için Katılımcı görünümünü yalnızca aşamasında kilitle seçeneğiniseçin.


 

Senkronizasyona başladıktan sonra, Yalnızca Düzen menüsünden Katılımcı görünümünü aşamada kilitle'yi seçebilirsiniz.

3

Senkronize öğesinitıklayın.

4

Aşamasınızı senkronize etmeyi durdurmak için senkronizasyon göstergesinde Durdur'a tıklayın.

1

Düzen'e dokunun ve Aşamasımı Senkronize Et düğmesine herkes içindokunun.

2

Aşağıdaki seçeneklerden birini seçin:

  • Yalnızca Senkronizasyon Aşaması—Aşamasınızı senkronize eder, ancak katılımcılar diğer katılımcıları yine de kendi aşamalarına taşımaya devam eder.
  • Katılımcı Görünümünü Senkronize Et veKilitle —Aşamasınızı senkronize olur ve katılımcıların kendi aşamalarında değişiklik yapmalarını engellemez.
3

Aşamasınızı senkronize etmeyi durdurmak için Düzen'e dokunun ve ardından Herkes için Aşamasımı Senkronize Et düğmesine tıklayın.

Toplantınızı veya etkinliğinizi iPhone veya Android telefondan başlattıysanız belirli bir katılımcının videosunu senkronizeabilirsiniz. Masaüstü uygulamasından, web uygulamasından veya iPad veya Android tablet kullanarak katılan katılımcılar, senkronize videoyu kendi aşamalarındagörebilir. iPhone veya Android telefondan katılan katılımcılar, senkronize videonun mevcut görünümlerinde sabitlenmiş olarak olduğunu görebilir.

1

Senkronize etmek istediğiniz katılımcının videosunu ve ardından Videoyu Herkes için SenkronizeLa'yadokunun.

2

Kilitle'yedokunun.

3

Senkronizasyonu durdurmak için senkronize katılımcı videosuna dokunun ve sonra da Herkes için Videoyu Senkronize Etmeyi Durdur veya Videonun herkes için senkronize Ed'edokunun.


 

Senkronizasyonu durduran herkes en son yapılandırmada kalır.