For at deltage i et Google Meet-møde direkte med OBTP skal du aktivere hybridkalenderen . OBTP til Google Meet-møder understøttes, når du bruger Hybrid Google eller Hybrid O365 som kalenderintegration – ikke når du bruger Exchange i det lokale miljø. Bemærk, at OBTP til Google Meet ikke vises i Webex-appen.

Sørg for, at webprogrammet også er startet – hvis det ikke er tilfældet, skal du følge den fremgangsmåde, der er beskrevet her, for at slå funktionen til.

Planlæg en ressource i Google Kalender (OBTP)

For at oprette et planlagt møde og booke en enhed som en ressource skal du åbne Google Kalender og tilføje en enhed som en ressource (rum). Se Google-dokumentationen for at få flere oplysninger.

Planlæg en enhed i personlig tilstand i Google Kalender (OBTP)

Møder kan også planlægges for brugere, der har personlige enheder. Åbn Google Kalender, og tilføj brugeren under Tilføj gæster . Kalendertjenesten skal være aktiveret på enheden, uanset om det er Microsoft Exchange eller Google Kalender. Se Google-dokumentationen for at få flere oplysninger.


Hvis din enhed er knyttet til Webex Edge til enheder, skal du bruge CE9.14.3-softwareversionen.

1

Gå til kundevisning på https://admin.webex.com, og gå til enhedssiden.

2

Vælg Indstillinger i øverste højre hjørne, og naviger til Mødeudbydere. Aktivér Aktivér Google Meet .

3

Du kan tilføje et token for at aktivere Googles interoperabilitetstjeneste. Dette giver brugerne mulighed for at deltage i mødet uden at vente på at blive optaget som gæst. Generer tokenet påhttps://admin.google.com ved at følge Google-dokumentationen og klikke på Send . Bemærk, at du skal have en betalt version af Google Workspace for at få dette token.